Merhaba arkadaşlar, Palio Weekend araçları nasıl bilirsiniz? Çevrenizde yada tanıdıklarınızın arasında bu aracı kullanan varmı veya daha önce sahip olan var mı? Değerli fikirleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
İşyerinde Bende Normal HB Si Var. 1.2 Olanı Yakıtı Az 100 E Kadar Performansı Fena Değil. Ama Admire Satıp Almaya Değecek Bir Araç Değil
bende sw bir araç arıyorum...palio weekendlere baktım içi biraz dar gibi geldi bana yani pek hoşuma gitmedi açıkcası Kartallar en iyisi dedim çünkü parça maliyetleri ucuz diye fakat oto piyasası gerçekten çok yüksek bu aralar. yüksek model kartallara 12-14 arası isteyenler var Birde megane 1 station wagon aklımı çeldi..temiz 99 modelleri donanımsızı 12-13 arası donanımlısı 14 bine kadar alınabiliyor.
sanırım 1.4 8v 75hp oluyor bunlar. yakıtını bilmem ama bagaj ihtiyacınız yoksa accent verilip palio alıp kendimi madara etmem açıkçası. sanayide bizim usta paliolar yeni çıkmıştı şahini verip alıcaksan hiç alma yazık dedi oderece artık düşünün yani. sanayide kime sorsak aman fiat mı çok zayıf yaramaz diyorlar. açıkçası kapımdan sokmam palio albea vs bunları.
dedemde var 2000 model 1.6 olanı. performansı kasa hafif olduğu için oldukça iyi diyebilirim. virajlarda fazlaca yana yatıyor, içi ama benim eramdan daha dar! dedemin araç 2000 model olmasına rağmen 12 bin km olduğu için sıfır gibi yatıyor
Palio weekend binilecek araç değil. Uzun yolda adamın canını okuyor. Şehir içi belki kabul edilebilir. 1.6 dan aşağısına binilmez. 1.4 ve 1.2 si yakıt konusunda yardırıyor Kişilere göre farklı yorum alabilirsin.
Hyundai Accent sınıfında sw araç düşünüldüğünde almaya değecek fazla bir alternatif yok gibi. Benim aklıma polo variant ve cordoba varian geliyor ama onlar da üretim olarak 2000 öncesi modeller. Yine en akla yatan megane sw gibi duruyor.