Paylaştığınıza göre araç temiz,1.6 iyi motor hoşunuza da gittiyse alın,zira o paralara clio,punto,corsa tarzı arabalara rahatlıkla isteyip burunlarından kıl aldırmıyorlar,onlarla kıyaslandığında bu arabanın çok daha iyi olduğu gerçek.
bir tanıdığım 1996 model boradway satıyor. orjinal 89bin kilometrede. 29bin olarak ilabna çıktı. şimdi 28bine müşterisi var, satılacak galiba. piyasa çok yükseldi. bazı arkadaşlar bu araba bu para eder mi diye yazıyor ama, piyasa böyle. zamanında bu arabaları sıfır alanların dolara endeksli verdii parayı hesaplayınca çou zaman sıfır alanların zarar ettiği görülüyor. örneğin zamanında, 2005 model tucsonlar, 45bin eurodan satılıyordu. şimdi aynı arabanı ikinci eli 60 bin lira. yani pahalı değil, ülkemizde son birkaç yıldır çok yüksek enfloasyon var. fiyatlar normal.
Şahsı fıkrım ben olsam o parayı cok cok temızde olsa o arabaya vermem.Içıme sınmez. Ama Siz fikir olarak parasına takılmayan bırıysenız ozaman ıcınıze sınıyorsa verın. Arabadan ne bekledıgınız onemlıdır.Sonucta suan aldıgınız paralara satarsınzıda.Acıkcası herseyden onemlısı herkesın parası kendıne kıymetlı. Herkes bır ton fıkrı beyan da edebılır oyle yapma boyle yap vs dıye ama ben deger kaybı yasayanda gormuyorum son 10 yıldır. Memnun degılsenız en fazla satarsınız. Temız bır arabaya bınmekle leş olmuş yuksek model abuk subuk sorunlu arabalara ne paralar verılıyor.