Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

P0171 System Too Lean (Sistem çok zayıf) arızası

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda SİVİL tarafından 4 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. SİVİL

SİVİL Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    MAHMUT BUDAK
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    BİR SORU DAHA SORMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ aracımda sürekli olarak check ışığı yanıyor cihaza bağlatıyorum P0171 fuel trım to lean (sistem çok zayıf)arızası çıkıyor ben söndürtüyorum aracın lpg ayarını yaptırıyorum 1 gün sonra tekrar yanıyor lpg atiker sıralı sistem 2 gün önce atiker servisine lpg gittim milisaniye ayarları çok bozuk dedi ve 1 saat uğraşıp ayarladı ve check ışığını söndürdü ve bir daha yanmaması lazım dedi ve beni gönderdi birde bu arız iığı yanmaya başladığından beri aracım çok yakmaya başladı şehiriçinde 380-400 kuruş şehir dışı300-320 kuruş yakıyor daha önceleri aracım şehir dışı 260-270 kuruş şehir içi 320-330 kurş yakıyordu aracımın bütün bakımları yenidir buji,yağ filite v.s bir tane morcuda oksijen sensörün bozuktur dedi ama motorun orada 2 tane oksijen sensörü var birisi manifoldun üzerinde diğeride hemen onun altında acaba hangisi bozuk olabilir

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,442
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Merhaba, lpg ayarından kaynaklı gibi görünüyor, oksijen sensörü olsa farklı ve sürekli bir arıza kodu alırdınız.

konuyu ilgili bölüme taşıyorum.

Bu Sayfayı Paylaş