TEM'in ortasında araba birden alev aldı (araç Hyundai olduğu için paylaşmak istedim ) Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi TEM otoyolunda hareket halindeyken alev alan bir otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobil sürücüsü Hüseyin Çay, aracının yanışını çaresizlik içinde izledi. Olay, TEM otoyolu Çorlu gişeler mevkiinde meydana geldi. İstanbuldan Çorluya gitmek için yola çıkan Hüseyin Çayın yönetimindeki 34 FL 8026 plakalı otomobil, gişelere yaklaştığı sırada bir anda alev aldı. Dumanları gören sürücü Çay, otomobili emniyet şeridine çekerek araçtan indi ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Alevler kısa sürede tüm otomobili sararken, yoldan geçen diğer otomobil sürücüleri yangın tüpleriyle alevleri söndürmeye çalıştı. Çay, çaresizce otomobilinin yanışını izledi. OTOMOBİLİNİN YANIŞINI İZLEDİ Bu sırada gelen Velimeşe Belde Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak otomobil kullanılmaz hale geldi. Otomobilin motor kısmından dumanlar geldiğini görünce aracı emniyet şeridinde durdurduğunu söyleyen Çay, "Araç alev aldı. Havanın rüzgarlı olmasından dolayı alevler kısa sürede tüm aracı sardı ve araç yandı" dedi. Polisin yangınla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. DHA Alıntıdır... Haber Linki http://www.haberturk.com/gundem/haber/827522-otoyolda-dehset-anlari
geçmiş olsun şuna dikkat çekmek istiyorum hepimiz için geçerli ve hepimizin için söylüyorum araçlarımızda sağlam yangın tüpleri bulunduralım ve kontrol edelim lazım olunca yerini hiç birşey doldurmuyor
Nasıl ve neden çıktı acaba eskiden bu tür haberleri duyduğumda LPG kitinden olduğunu duyardık teknoloji geliştikce bu tür şeylerin olmamasını bekliyorum kendi düşünceme göre inş. kaskosu vardır allah yardımcısı olsun üzücü bir haber
Bu aracı bilemem ama genelde yanan dizeller 10 numara yağdan yada box 'dan yanıyor. Feci kurum biriktiriyor, o kurum alev alıncada sönmüyor.
benim arkadaşın peugeot 207 aracı da durup dururken yanmıştı. araç benzinli ve lpg filanda yoktu. Allah'tan kaskosu vardı da oradan aldı parayı.