Merhaba.Otostart ın sitesinde MTV yi World ile ödeyenlere 100 tl üzeri alışverişlerde 50 tl indirim var.Sizce kampanya dahilinde bu siteden filtre yağ buji gibi parçalar alınır mı?Daha önce alışveriş yapan var mı?
liste fiyatlarını kontrol edin kesin zamlanmıştır 100 tl indirim yapmazlar kriterleri vardır muhakkak dikkatli olun derim
Aman dikkat et. Kesinlikle siparisten önce stok sordur. Baska bir forumda okudum adam bu sekilde diye siparis vermis ve ürünleri ne tedarik edilmis ne de stokta varmis... Lg Optimus Sol cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bugün otostart kampanyasından 55 amper bosch akü taktırdım. cumartesi siparişi verdim. liste fiyatı 157 tl olan aküyü 50 tl indirimle 107 tl ye taktırdım. belki arasam bu rakamlara bulunurdu ama kampanyadan yararlanmış olduk. aslında 60 amper alacaktım ama 156 lira olan aküyü 196 lira yaptılar kampanya başlayınca, 55 ampere fazla zam gelmedi. lastiklerde lastik başı 10 lira veya biraz daha fazla zam geldi, ayrıca yağları da arttırdılar, 4 litre elf 10w-40 yağ 44 liradan 53 lira olmuş, şu an kış lastiklerinde iyi fiyatlar var
coşkun bey gerekli örnekleri vermiş üzerinde durmanın anlamı yok kampanyayı gören banada haber versin
Merhaba, kuponu olan var mı acaba? Alacağım bir ürün varda piyasadan biraz pahalı ama kuponla biraz daha ucuza gelmiş olacak.