Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otoparkım isgal altında!

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 31 Ağustos 2011 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12px; ">Akraba ziyaretleri, gezmeler derken 2 gunde sehiriçinde 500km yol yaptık... Allahtan istanbul bosalmısta pek trafik yok.
    Hersey ne guzel diyordum ta ki sitenin bahcesine girene kadar... Sitede herkesin bir yeri var.. Gerci tum arabaları almıyor park ama cogunlugunun yeri var.. Neyse, simdi sitede bazı insanlar arkadaslarının arabasına bizim otoparkda bakıyor. Arkadası arabasız tatile gittiyse arabasını bizim sitenini parkınba bırakıyor. Gecen haftadan beri bir suru yabancı araba site bahcesinde yatıyor. Gecen cumadan beri yabancı araba duruyor benim park yerimde. Bende baskasının yerine koymustum. Bugun aksam üzeri hatta yarım saat 45dk önce geldim.. Full+full du otopark. Birde düzensiz bırakmıslar. Geri geri cıkıyorum ama girerkende milim farka girmiştim. Geri geri giderken epey sıkıntılı oldu ve dayanamadım sürte sürte cıktım. 4 arabaya sürttüm toplamda. sürücü tarafındaki arka tamponun kenarında boya moya kalmadı. Simdi aklıma geldikce daha da kızıyorum.. Hava tam karardıgında elime tornavidayı alıp, otoparka inicemm..

Siz siz olun, tatile giderken daha guvenli diye arabanızı baska insanların sitesinin içine bırakıp gitmeyin.. Misafirliğinde bir adaba var derler.. Milletin yerine araba koymak da ne oluyor!

2. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    baya kızmıssın sen gerci kızmaktada haklısın..tekerlere falan bi işlem yapsan daha iyi gibi :) hem adama masraf olmaz hemde ders alır bu durumdan

3. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    bızım burda otoparkta degıl apartmanın onundekı yola baska bırı arabayı cekmıs bı kc gun kaldı sonunda nemı oldu adamın 4 lastıgınıde yardılar cekıcı aldı goturdu arabada daha sıfır kıa rıoydu
    ama sen boyle seyler yapma adamın arabasına zarar verme haklıyken haksız duruma dusme eger bunu yaptıranı gorursen ıkı laf sok ona yeter

4. Önal

Önal Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    479
    Ad Soyad:
    Önal
    Yaşadığınız Şehir:
    39-KIRKLARELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bunlar en uyuz olduğum tipler benimde garajın önüne bırakıyorlar sonra bul bulabilirsen en az 2-3 saat yoklar dev yazılarla donattık yere kazık çaktık yamulttular söktüler içerde 15 araba var mahsur kalıyor bu nasıl bi yüzsüzlük anlayamıyorum..

5. nafi38

nafi38 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    aynı sey bızımde basımızda bına ya gelen mısafırler getırıp koyuyor buna cozum yok tep cozum garaja kapı amerıkan usulu :)<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

6. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok Uygun Fiyata Bariyer Montajı Satışı Yapılırhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

8. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Dün msj yazarken siteye birdaha giremedim msj şuydu alıcaksın tuz ruhunu dökeceksin tavandan bele kaput bagajaarabamanın üstüne o ugraşsın boyacılarla 1000tl mal olur ona oda 1000tl otoparka çekmiş gibi olurhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif uyuz olurum bende bu tiplere kendini uyanık zanneden insanlara https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif

9. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben de benzer durumdam şikayetçiyim. aracımım sadece üstü kapalı garajı var. yani aracın dükkan önünde olduğu gözüküyor. haricen garaj girişini kapamayın tabelam ve çıkışa bıraktığım kendi icadım bir kuka var. buna rağmen araç park ediyorlar ya.biri bebek 2 çocuğum var. gece bir hastalık durumu olsa oradaki aracı dökerim gibi geliyor.

10. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    dün bursa özdilek'e araba park ettim 01 plaka spor bir araba benim sürücü kapısına öyle bir yanaşmış ki kapı anca 3 cm açılıyor. bende yan kapıdan el frenini indirip arabayı biraz ittim öyle binebildim. hani misafirlerim olmasa yanımda yemin ederim üşenmeden lastiklerini indirecektim. insan biraz düşünür ya "ben böyle yanaşıyorum ama yanımdaki aracın sahibi kapısını nasıl açabilecek de binecek arabasına" diye.
    bu kadar bencil bir toplum daha yoktur şu cihanda . türk toplumu yemin ederim toplu yaşamasını bilmiyor.

Düzenleyen : mert_driver

11. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    bencil insanlar çok ben üyüz oluyorum..bayrama 1gün kala kavga etim..komsu ile..bizim evin önune araç inmiyordu..yola 50 metre kala..4500tl harçadım..yer aldım..yeri aldıyım kişiye ..duvar yaptım..50 metre yola beton atım..tek basıma..oo yolda üstünde 2 ev daha var..bizim ..arabamız yok biizim yol aşagıdan dediler..elini bile sürmediler..parayı geçtim..arkadaşlarım yardım eti kırılan duvar parçasını ben falan komyona yükledik atık molozu atar ken bile para verdim 4500 geçi aslında..şimdi o yolu herkez kulanıyoyor..arabamız yok yol lazım deyil diyenler..arabada aldı 1 kere indirmişlerdi benim kapıma bide..yüzsüzlük..bukadar olmaz...hiç bişi demedim arkadaşın doğan vardı..kapısında duruyordu..aldım indirdim..onu..tek araç için yaptım..çıkması imkansızdı.. bilerek yaptım ..izmite gitim..3 kaldım :) saten ben yola çıktığımda aradılardı dedim ben izmiteyim..bekleyin..bide demezbi araçın önü kapatılırmı..falan ayıp senin yaptın..tabi tutamadım..yaş farkı sagı falanda kalmadı..ramazanda oo molazlarla uyrasan bendim..800 tl maaşla yol yapan benim..araçımı deyiştirirdim o masrafla ben aldım 18..bi araba çizilmesin diye yolda kalmasın diye masraf yapıyorum..7 aylık maaşım neredeyse..dingil...90 model sahin almıs 4000 tl ye.çizmesinler diyebenim kapıma sokuyo..bide yol yapalım abi dediğimde kapına arabananı sokarsın dediğimde..bana yol lazım deyil diyen ..kişi..

Düzenleyen : peace

12. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    En illet olduğum sürücü tiplerinden birisi bunlar. Yerden göğe haklısın kardeşim.Şeytan diyor doldur enjektöre hidrolik yağını harita çiz tavanında kaputunda bagajında.Ama şeytan diyo tabi bunu malesef kanunlar demiyor.Geçmiş olsun büyük bir sinir harbi gerçekten.

13. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Gerçekten Sinir Bir Durum... Bizim Yan Komşuda Aynı Akrabalarının Arabasını Alıyor Parka Oda Yetmez Gibi Camiden Arkadaşlarının Arabalarını Koyduruyor Bir Gün Dalacam Adama Ama Ne Zaman Bende Bilmiyorum

14. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bizim otoparkda sıkıntı yok saglı sollu dik durdugunda 250 araç alabiliyor :)))

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Abni misafir arac gelsin, kızıyorum ama netice de aksama gidiyor. Bu dediklerim ise kendi aracları tatile giderken bizim sitenin içine bırakmaları.. Sokaga bırakmamak için bizim sitenin parkına sokuyorlar... Birde misafirler gelişi güzel koyuyor.. Bizim burada alan sıkıntılı. 100den fazla daire var ama park alanı anca 70 arac alıyor. Tek kapıdan girişli ve park dolu oldugu için arabayı dondurecek manevra alanıda yok. Ancak ya geri geri girerek park edeceksin yada cıkarken geri geri cıkıcaksın. Girerken 20 defa ileri geri yaptım. O kadar sacma park etmişler ki. Sonra benm yerde dolu, bos buldugum yerde dolu ve bende epeyce zorlayarak girmiştim. Geri geri giderkende bir turlu cıkamadım. Belki 40 defa manevra yapmısımdır. (girerken bile cok zorlamıstım). Baktım bu işl böyle olmayacak, "sürten sürtsün ****" diyip sürte sürtü cıktım. Bunu sonucunda arka tamponun plastik kısımları hep soyuldu.
    Dun gece 3 de indim bahceye ve bahcedeki tüm yabancı araçların motor kaputunun üstüne bir fırca boya cektim. Benim yerime park eden deyyusun aracına ise tornavida ile imzamı attım. Geldiginde kafamıda atıcam.. Bunların yuzunden arabanın durumu cok berbat suanda... O kısmın boyanması gerekcek...

16. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Abi o yer bariyerlerinden sitenin önune aldık. 25-30 tane bariyer alındı. Ama ben bireysel olarak kendi yerime koyamam. Yönetimin izin vermesi lazım..

17. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bizim sitenin arazisi zaten 3 dönum anca vardır. bizim bina dikine uzun oldugu yeri az ama içinde cok daire var.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : qaan88

18. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Sorma bizim sitenini araba giriş kapısının önune park edip giden insanlar var. Adamlar bile yolda o kadar bos yer varken telefonla konusmak için bile kapının önunde durup konusuyor... Site kapısı, hani bellirsiz bir seyde değil.
    Gecen ramazanda da biri giriş kapısına siyah accent erasını bırakmıs ve gitmiş. Gece 3 de arkadaslardan geldim ve araba orada. 5 dk bekledim. belki acil birseydir, gelir dedim ne gelen var ne giden.. İndim alarm caldırmaya calsııyorum. Guyya alarm var ama kaportasına en sert sekilde tekme atmama ragmen bile arabanın alarmı calmadı. Baktım gelen giden hala yok. arabayı buldugun en yakın bos yere bıraktım. Ertesi gun ise site görevlisine sordum bu dün gece kapıdaki araba kimin diye. O da sitede 2 tane "lolita" var.. Onların "seyi" dedi. Sonra içimden sukrettim allahtan kimse gelmedi diye..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif
    Kalabalık sitede oturmanın kötü tarafı da bu. Kalabalık binalarda giren cıkan belli olmaz diye her zaman bu tur işler yapanlar ev kiralıyor.. Sen attırıyorsun, ev sahibi sonra yine yuksek para verene evi veriyor. Yuksek para verenlerde genelde bu işlerle ugrsstıgı için birde böyle sorunumuz var..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

19. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    İnşallah derslerini almışlardır da bir daha böyle bir olay yaşamazsınız.

20. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    saol kardeşim. Aldılar mı almadılar mı bilmiyorum ama yine kendi yerime koyamasamda bos buldugum bir yere bıraktım..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş