Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şube Başkanı Doç. Dr. Mete Kalyoncu, güneşte kalmış ve içi çok ısınmış araçlarda, camları açıp, içerideki sıcaklıkla dışarıdaki sıcaklık eşitlenmeden klima çalıştırılmaması gerektiğini belirtti. Kalyoncu, yaptığı yazılı açıklamada, bunaltıcı sıcaklar nedeniyle araç klimalarının yoğun bir şekilde kullanıldığını ifade etti. Otomobil klimalarının verimli çalışabilmesi için sistemdeki gaz kontrolünün mutlaka yapılması gerektiğini vurgulayan Kalyoncu, bakım yaptırmanın yanında klima kullanımının da çok önemli olduğunu söyledi. Yaz aylarında otomobilin saatlerce sıcak altında kaldığı durumlarda araç içindeki sıcaklığın dayanılmaz hale geldiğine dikkati çeken Kalyoncu, şunları kaydetti: "Güneşte kalmış ve içi çok ısınmış araçlarda, camları açıp içerideki sıcaklıkla dışarıdaki sıcaklığı eşitlemeden klima çalıştırılmamalıdır. Klima açılıp, sıcaklık düşmeye başlar başlamaz camlar kapatılarak, klimanın ayarı iç sirkülasyona alınmalı. Böylece sistem kapalı devre çalışacak ve kullanılan hava dışarıdan gelmediği için yoğuşturucudan geçen hava daha soğuk olacaktır. Klimanın ilk çalıştırılması sırasında otomobilin yüksek devirlerde kullanılmasından kesinlikle kaçınılmalıdır." Kalyoncu, klimayı sürekli çalıştırmaktansa, içerideki havanın devir daim ettirilmesi gerektiğini, bu sayede yakıt tasarrufu sağlanacağını aktardı
Bazı noktalarda soru işaretleri var. Öncelikle içerdeki havanın sirküle ettirrilmesi eğer devamlı olursa, bu sefer hava kalitesi düşecek, ve içerdeki hava iyice ağırlaşacaktır, evet belki bir süre aracın hızlı soğuması için böyle yapılabilir ama uzun süre yapılmasının sakıncalı olacağı görüşündeyim. İkincisi ise, klima, araç yüksek devirde iken çalıştırılmamalı diyor, bir yere kadar mantıklı da diyelmi ki otobanda 150 km ile gidiyorsdunuz, arcın devri de 3500-4000 bandında, klimayı açmak istediğinizde ne yapacaksınız, duracak mısınız? debriyaja basıp motor devrini düşürüp klimayı açıp aracı bir süre boşta mı süreceksiniz? mantıklı gelmedi ama..... araştırmak gerek
35-40 derece dışarısı sıcakken araç içi 60 derce diyelim camları açınca kaç dk da 35-40 a iner ki? o kadar sıcakta sabredemeyiz gibi geliyor. ben binince camları açıp klimayı çalıştırırım max 1 dk sonra da camları kaparım.
aynen.... araca binmeden önce camları kapıları açıp 20-30 sn içeriyi havalandırıyorum, sonra yola çıkarken karşılılkı camlar ıaçıp cereyan yaptırıp biraz daha içerinin havasını alıyorum, sonrada klimayı 4 kademede açıp, dış hava girişini kapatıyorum, içerisi serinlemeye başladığında, dış hava girşini açıyorum, sonra kademeleri düşürüyorum, sonrasında ise sıcaklık derecesi ile oynayıp onu da mavi bölgeden, kırmızıya doğru ihtiacıma göre ayarlıyorum. Bu arada klimanın bana ve yolculara direkt çarpmamasına özen gösteriyorum, ya direk yüze vuran moa etirip havalandırma kanallar ile yüzüme vurdurmayıp havayı değiştirmesini sağlıyorum, ya da ön camlara veriyorum. Asla ayaklar tarafına vermiyorum. Cam tarafında dabazen soğuktan buğu yapıyor o zaman da yine yüze getirip denge kurmaya çalışıyorum.... Gözünü seveyim elektronik klimanın, daha önce bende focus vardı, çift bölgeli elektronik klima vardı, böyle şeyler ile uğraşmıyordum, ayarlıyordum, 22 ye.... oh miss...
Klima komprosörü hareketini volandan,dolayısıyla krank milinden alır.Kendi elektrik motoru olan klimalar hariç... Yüksek devirlerde klima birden açıldığında arac o an 250kg yükle giderken yükünü birden 500kg ma çıkarmışsınız gibi tepki gösterir ve bu durumdan triger ve klima komprosör kayışı nasibini alır ( fazlasıyla yıpranır) öte yandan komprosöre de oldukça zararı var. Bi de uzun süre iç havayı sürkile ettirmek uzun yolda uyku sorunlarına yol acar. Arada bir dışardan hava almak yararlıdır.
biraz hızlanıyorum aracın içine hava akımı olduktan sonra klimayı açıp camları kapatıyorum vede 4. kademeye alıyorum yoksa fark etmiyor... havalar çok sıcak çünkü...