Merhabalar Accent otomatik vites aracımda trafik lambaları veya benzeri rolantide uzun süre bekleme gerektiren durumlarda aracı boşa alınca yakıt tüketiminde fark yarattığı gibi otomatik viteside yükten kurtararak rahatlatıyor. Aynı durum i30'un yeni nesil çift kavramalı şanzumanı içinde geçerli mi? Accent'te boşa alarak kullanma ile almadan kullanma bariz bir şekilde fark ediliyor ancak i30'da bu farkı göremedim.
Bence bir fark olmalı, uzun süre ölçtünüz mü mesela 100 TL lik bir ölçüm mesela? (Daha önceden bilinen bir lt karşılaştırması daha yerinde olur, boşa almadan 7 lt, alınca 6,5 lt gibi mesela)
i30 cift kavrama degildi , klasik tork konvertorlu diye biliyorum HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Accent'te boşa alarak kullanınca bir depoda 50km civarında fark yaratabiliyor, İ30 ise bir fark görmedim boşa alsanda almasanda aynı. Ayrıca bende yeni İ30'un şanzımanını çift kavrama diye biliyordum.
Blue da 4 İleri Şanjıman Mevcut Tahminin Uzun Duraklamarda Onuda Boşa Almak Lazım Eski Sistem Olması Gerekli