Merhaba 2003 admire otomatik 1.3 motor 145 bin km de aracim var. Ozellikle 1 den 2 ye geciste tik diye ses geliyor ve araca da kutlemeyi hissettiriyor. Sizin araclarda da boyle mi. Bu normal bisey mi bizim otomatiklerde?
Ben de yeni i20'de bütün vites geçişlerini hissediyorum. Tatlı ve yumuşak bir şekilde oluyor ama araç vites değiştirdiği an sanki birisi arkadan tutup bırakıyor. Herhalde bu durum da normaldir.
2-3, 3-4 geçişlerinde hiçbir sıkıntı yok. tıkır tıkır geçiyor ama nedense 1 den 2 ye geçerken hafif tık sesi, aracın kendini ileri atması. Araba düşük devirde 2. vitese geçtiğinde daha çok hissediliyor bu durum. Yeterli devire çıkardığım zaman bu sorun azalıyor bir nebze. Yağ değişmesi gerekseydi diğer geçişlerde de sorun oluşturması gerekmez miydi? Şanzıman içindeki yağ castrol transmax dex III multivehicle. Umarım doğru yağ koymuşuzdur. Accent admire 2003 benzinli 1.3 otomatik vites.
Şanzımanın soğuk ya da sıcak olması bu durumu ne kadar etkiliyor? "Tık" sesi için bir şey diyemem ancak 1 den 2 ye geçerken arabanın kendini ileri atması (özellikle soğukken) fazla anormal bir durum değil. Benim aracımda da soğukken hemen hemen aynı, bugün yan komşu (aracı 1.4 getz otm) aracını çalıştırıp ilerlerken farkettim onda da aynı. Soğuk motor ve şanzımanda, 1 den 2 ye geçerken aracın kendini ileri atması soğuk şanzımanın tepkileri geç vermesinden kaynaklanıyor.
Soğukken daha iyi çalışıyor bence otomatik vites. Isındıktan sonra 1 den 2 ye geçişlerde hafif tıklama sesi var. Soğukken çalışma stili, sıcakken 2-3-4 arasındaki geçişler gibi güzel gidiyor. 1. vites balatasında mı bir sıkıntı var acaba
balata ya da selenoid olabilir. Yağı doğru koymuşsunuz. Bence çok büyük problem yaratmıyorsa hemen şanzımanı açtırmayın. Şanzımanı açtırmak 1500 TL den başlıyor 4000'e kadar yolu var. Ayrıca açıldıktan sonra acaba eskisi gibi olabilecekmi?
Şanzıman yağı değişiminden sonra mı ortaya çıktı bu durum ? Bahsettiğiniz ses şanzıman takozu eskimiş ise oradan geliyor olabilir.
Arkadaşımın 2015 model 1.4 otomatik i20 aracında da bütün vites geçişleri hissediliyordu. Son gittiği bakımda yazılım güncellemesi yapılmış şu an hiç hissetmiyormuş.
Evet, şanzıman yağı değişiminden bir süre sonra ortaya çıktı. Bu durum her zaman 1'den 2'ye geçerken kesinlikle oluyor; diğerlerinde de çok nadir yaptığını söyleyebilirim. Şanzıman takozunu değiştirmeyi deneyeceğim. Şanzımanı 2016 kasım ayında komple açtırıp tamir ettirmiştim. Yani bu kadar kısa sürede arıza verebileceğini düşünmüyorum. Fikriniz için teşekkürler