hyundai accent era kullanıcısıyım. araba düz vites ama otomatik vitese çevirme gibi bir düşüncemiz var. bu işlem nasıl ve nerelerde gerçekleştirilir? maliyeti nekadar olur?
merhaba bir defa düz vites arabayı otomatiğe çeviremezsiniz mümkün olduğunu sanmıyorum ama olursada çok maliyetli olur.Onun yerine aracınızı satacaksınız yerine ototmatik era alacaksınız.Benim gibi 2005 model manuel admira vardı sattım 2008 otomatik era aldım çok memnunum çekişi çok güzel ve şehir içinde çok rahat tafsiye ederim
Aramıza hoşgeldiniz. Bu işlem için servis 3.500 - 4.000 lira talep ediyor (geçen sene aldığım rakam).Maliyeti düşürmek için hurdaya ayrılmış ERA yada GETZ şanzımanı araştırabilirsiniz. Bu durumda yine çok tecrübeli bir servise gitmediğiniz sürece başınız ağrıyacaktır. En güzeli aracınızı satın, otomatiğini alın. Tabii bu durumda %10-20 yakıtınızın fazlalaşacağınıda unutmaın. Düzenleyen : MSC
araçtan çok memnunuz ondan biraz satmaktan uzak durmaya çalışıyoruz. peki satmak istesem aşağı yukarı nekadara gider acaba?
Düz vitesli aracınızı Otomatik şanzımana çevirmenizin maliyeti emin olun yeni alacağınız otomatik araçtan daha çok olacaktır.
era 1.4 select km'sinden kesin emin değilim. sol ön kapısı ve çamurluğuna çarptılar daha yeni oralar düzeltildi ve boyandı. bunun haricinde çok temiz zaten pazardan pazara sürülüyor.
Belirttiğiniz gibi aracınızın ciddi bir kazası yok 2-2,5 milyar civarı üzerine koyup almanız gerekir. Tabiki ikinci el olarak aynı model bir aracı alırsanız. Sıfır alırsanız fark 8 milyarı bulur. Bana sorarsanız çok mecbur değilseniz aracınızı değiştirmeyin.
Kullanıcılar takasa çok sıcak bakmayabilir, galeriler bu konuda daha esnek olurlar örnek olarak ekteki ilandaki galeri ile irtibata geçerseniz 2-2,5 bin fark ile takasa razı olacaktır bence http://www.sahibinden.com/otomatik_vites_boya_ve_degismesi_kesinlikle_yoktur-42WQQaXQQ22030331WQQpXQQdisplayitem
Yada aracınızı nakit olarak 17.000civarı satarsanız, üzerine 4 bin lira koyarak ekteki ilandaki aracı düşünebilirsiniz, http://www.sahibinden.com/cok_temiz_sahibinden_satilik_select_expo-22WQQaXQQ22080057WQQpXQQdisplayitem