Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik vites kullananlar

'Sohbet' forumunda onur978 tarafından 4 Ekim 2011 tarihinde açılan konu

1. onur978

onur978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Onur Türk
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    selam eski bir hyundai kullanıcısı olarak cok uzun suredır aradığım Fiat marea mı buldum gıbı bısı ama ben hiç otomatık araba kullanmadım duyduğuma gore sanzumanında arıza oluyormus nasıl sanayıde anlasılırmı masrafı cokmudur ne kadar yakar aslında ben istemıyorum ama esım cok ısrar edıyor bende onu kırmak ıstemıyorum arabanın sahıbı hıc bır sorunu yok dıyor araba 2002 model 1.6 elx 86000 km resı orjınalmıs oyle dıyor u-yanı kısacası otomatık alınırmı???????????????

2. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fiat ve otomatik vites. Arızasını bilmem ama yakıt konusu inanılmaz sıkıntı olacaktır. Fiat motorları zaten çok yakıyor ki otomatik viteste iyice artar yakıt tüketimi. Sorun varsa sanayide ve yetkili serviste rahatlıkla anlaşılır. Araç vitesleri çok sert atıyorsa, vites P'ye alındığında araç ileri ya da gerifazlakayma yapıyorsa sıkıntılı olabilir. Bi tanıdığımın 2006 Mareası 70 - 90 km hızla sabit kullanılırken ( bayan olduğundan oldukça sakin kullanıyordu) ve araç düz vites olmasına rağmen 12 lt civarı yakıyordu.

3. onur978

onur978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Onur Türk
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    tesekkurler arkadasım off cok sıkıntılıyım hanımı bır turlu ıkna edemıyorum aslında ben duz vıtes alıcam ama kalbı kırılması dıye

4. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Opel'in Easytronic, Ford Focus ve Mondeoların dizel otomatik ve Fiat'ın otomatiklerinden uzak durun gerisi sorun çıkarmaz.

5. onur978

onur978 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Onur Türk
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    kısacası alamamı demek istiyorsun arkadaşım

6. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Mumkunse butcenize uygun tam otomatik Hyundai, Honda, Toyota ve Opel'lere bakmaya calisin. Bu saydiklarim sorunsuzdur.

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Saydıklarım genellikle sıkıntı çıkaran otomatik vitesler, uzak durmak faydalı olacaktır. Opelin 2 çeşit otomatiği var, normal otomatik değil ama easytronic tipi bayağı sıkıntılı.

8. tahirabi

tahirabi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    Tahir KOÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    9-AYDIN
    Onur kardeşim sıkıntınızı anlıyorum sanırım. Bu konuda eşiniz hanımefendiyi foruma davet edip arkadaşların görüşlerini okutmayı deneseniz nasıl olur acaba.Acizane düşüncem bu. Alacağınız karar her ne olursa inşallah hayırlısı olur.

9. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiat'ın otomatik şanzımanı (dualogic) otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlar arasında en sorunsuzlarından biridir. marea dizel mi benzinli mi? şanzımanı dualogic mi? eğer hem dizel hem dualogicse bence alabilirsin. çünkü fiat'ın dizeli de iyidir. fiat'ın Türk insanının aklındaki kalitesizlik imajına da çok katılmıyorum. Evet TOFAŞ senelerce Türk insanını kazıkladı, özellikleri kırpılmış arabalar fahiş fiyatlara sattı ama bu Fiat markasını bence kalitesiz yapmaz. Yollar 20 yaşına merdiven dayamış Fiat araçları ile dolu. Marea da bence kaliteli araba. Arkadaşta Siena vardı bir dönem. Dağ taş, şantiye, kullanmadığı yer kalmadı. Tamam öyle aman aman konforlu bir araba değildi ama o yollara senelerce gıkını çıkarmadı araç.

Bu Sayfayı Paylaş