Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik vites hk.

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda t.eser tarafından 2 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

1. t.eser

t.eser Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    117
    Ad Soyad:
    tevfik eser
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    merhabalar internette ve forumda bayagı bır arattım fakat bulamadım 2001 otomatik accent gt sahıbıyım otomatik viteslerde sol ayagın konacagı bolumde bır plastık yada metal parca olması gerekıyor benım aracımda yok bu bolumun yada parcanın adı nedır tek satılır mı ayrıca yıpranan vites topuzu ve direksıyon derısı icin ve sorunlu emnıyet kemerı ıcın mumkunse maslak oto sanayiide onerebılecegınız yerler var mı konuda sorun var mı bılmıyorum uygunsuz durum varsa sılınebılır admınlerımıze ve yonetıcılerımıze selamlar sevgıler :)

Duygu bunu beğendi.
  2. Duygu

Duygu Guest

o dediğiniz metal parça aksesuar olarak satılıyor, gittigidiyor da hepsiburada'da . aracın modeline ve vitese göre değişiyor, oralarda takılırsanız bulursunuz, ben link göndermek isterdim ama çok zahmetli bir iş siz arayın :) iç aksesuar kısmında oluyor. araç pedal seti veya ayak pedal seti diye geçiyor isimleri. diğerlerinide o sitelerden alabilirsiniz ama ben maslak konusunda yorum yapmayayım bilmiyorum :)

<<bülent>> ve t.eser bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş