Arkadaşlar dış piyasa ya da sanal ortamdan etkilenmeden yani 3e 5 isteyip moral bozmadan aracını satan varsa otomatik vites getz ya da i20 ihtiyacım var ciddi satıcılar ile görülebilirim. 2010 model ağır hasar kayıtlı otomatik 3 değişenli komple boyalı otomatik vites 130kmde eraya 37000 yazan ileri örnekli arkadaşlarım lütfen kendini yormasın ilgilenen konuyu okuyan herkese tşk ederim
Bende eşim için çok baktım boyasız eli yüzü düzgün 2010 ov getzler 40-42aralığında değişiyor. Denk geldi, 2006 model boyasız ov 206yı 2gün önce 30bine aldım. Piyasa çok pahalı.
ben 1 ay önce 2012 model 130.000 km de 6.000 tl hasarı var yanlız 5.500 tl si yetkili serviste çıkıyor işlem orada görülmüş o yüzden ne yapıldığı belli bende içim rahat bir şekilde aldım dizel otomatik prime paket era aldım fiyatı 37.000 tl fiyatlar çok pahalı allah yardımcınız olsun
şuan araba almak ıcın yanlış zaman pahalı arabalar ucuza ucuzlar pahalıya gıdıyor. ben bu aracı alırken baya bakındım 30bıne kadar 2000 modelden yukarı duzgun hayır eden araba yok.. gel gelelım kayınconun 80 bınde 2013 degısensız polosunu dun 50bıne verdık 53e aylardır alan eden yok. pıyasaya baktık 60dan asagı yazan yok birde arabalar hep boş bunda jantlar + double teyp + kamera vb bır cok aksam vardı yabancısına gıtmedı neysekı..
valla allah yardımcın olsun piyasa çok garip benim 2006 model ilk sahibi olduğum getzim vardı otomatik vites sunroof vs full , 2015 haziranda 25.750 ye satmıştım şimdi bakıyorum 35 den kapı açıyorlar bu nasıl bir piyasa şaka gibi
53 yazıp satamazken piyasa 60 yazanlarla dolu herkes yarışta araba satma derdinde değil benim arabam onunkinden 5000 km asağı ben 1000tl fazla yazayım hesabında millet öyle olunca ortalık karışıyor gerçek alıcının kafa karışıyor gözleminiz çok doğru sağlam araba ucuza bozuk araba pahalıya gidiyor çünki millet bu dalda üçkağıtçılık yapma derdinde. sasi nolu araç bir adet kazaya karışmıştır. kaza 1 çarpma (meblağ yok) bu var diye kayıtta adam araba almıyor halbuki araba lokum sıfırdan farksız boyasız. ondan sonra ortalık karışık bir arabada boya yok hasar kaydı yok hayda bak fiyat 5000 yukarı ya arkadaşım 2 boya olsun 2000 kayıt olsun almıyorlar ben anlamıyorum zihniyetsizlikleri
Allah yardımcınız olsun bende çok boş döndüm en sonunda sıfır aldım adamlar yemin ediyor ilk sahibiyim diye ruhsat 1 haftalık...
şaka gıbı mıllet ya gecen bır arabaya denk geldım bır forumda dısarıdan baksan anlamazsın satanda yaglamıs ballamıs ıncelemeye gıden cocuklardan biri ifşaa etmiş araba taklalı bır ton hasar var adamlar kendı aralarında al sat yapıp plaka degısıp sorguda cıkmasını onluyorlar. eksper artık sart oldu pert kayıtlı olsun ama servıste yapılan ıslem olsun ne aldıgımızı bılelım en azından.