Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik vites era tavsiyesi

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda cildiri tarafından 21 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. cildiri

cildiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Otomatik vites era kullanan var mı? Tavsiye edermisiniz?

2. blooower

blooower Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet mütiş zevli beniki 2010 stly otamatik dizel gerçekten güzel tavsiye ederim

3. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1.6 veya 1.5 dizel otomatik almanı şiddetle tavsiye ederim.1.4 lerin otomatiği performans yönünden vasata yakın bir görüntü çizmekte.

4. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sakin bir kullanıcı iseniz 1,4 yeterli ancak para durumunuz dizel otomatiğe uyarsa tabiiki dizel.
    Ben arabamdan memnunum...........

5. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai nin en büyük kayıbı klasikotomatik şanzıman kullanmasıdır.Gerçi günümüzde en konforlu ve en sorunsuz şanzımandır ama yakıt ve performans yönünden sürücüden kırpıyor.Benim aracımda Otomatik Getz 1.4 97 Beygir ben nekadar desemde o kadar iyi deil VW Golf 1.6 DSG sürücüsü benim arabamı kullanınca ilk sorusu bu araba 1.4 mü oldu 1.6 gibi gidiyor dedi sadece ara hızlanmalarında 1.2 gibi gidiyor dedi.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : getz2007

6. cildiri

cildiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben daha önce klasik otomatik şanzıman bmw 316 (e30) kullandım. Çok keyifliydi. Anladığım kadarıyla Hyundai Getz ve Era'da aynı sistem mevcut. Otomatik Hyundai kullanan arkadaşlar başka markanın (toyota honda gibi ) otomatikleriyle karşılaştırma imkanı oldu mu? Ayrıca ben çok yaksa da klasik şanzımanın daha sorunsuz olduğunu düşünüyorum.

7. ck3452_

ck3452_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kesinlikle tavsiye ederim otm era şu an türkiyede bulunan otm araclar içerisinde sınıfının en başarılısı gerek performans gerekse yakıt ve kullanım kolaylığı bakımından gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. ve şu var bu aracların otm vites şanzımanları japonyada delsayda üretiliyor toyata ve gmc de burdan alıyor şansımanı amerikada en başarılı şanzıman secildi tavsiyemdirr....özellikle bu fiyata..

8. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Paranız varsa otomatik dizel alın derim.

9. ck3452_

ck3452_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiyat olarakda şu an 1.5 crdi team abs otm fiyatı 30 700 e kadar bırakılabilir... eğer düşünürseniz sıfır araç mesaj atmanız yeterli... :D

10. cildiri

cildiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Otomatik dizel de klasik 4 vites şanzıman sanırım. Bir de getz ile era aynı şanzımanı mı kullanıyor?

Düzenleyen : cildiri

11. freshwind

freshwind Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şu an Türkiye'de alınabilecek en optimum otomatik vites hyundaidir. Diğerleriyle arsındaki çok büyük fiyat farkına rağmen sürüş kolaylığı ve sorunsuzluğu açısından onlardan bir farkı yok hatta daha iyi. Bence kesinlikle alınabilir. Ama benzinlisi biraz fazla yakar ona göre.

12. cildiri

cildiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim duyduğuma göre klasik otomatik şanzımanların çoğu şehir içinde çok yakıyor. Honda civic de buna dahil... rahatlık = para

13. tolga75

tolga75 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dizel otomatik kullanıyorum 3 ayda 3500 km yol yaptım çok rahat ve keyifli

14. K.YENEN

K.YENEN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Otm. getz kullanıyorum ve tam otm. şanzımanı kesinlikle tavsiye ederim tek eksi yönü yakıt sarfiyatının biraz yüksek olması . Kullanım rahatlığı ise anlatılmaz yaşanır https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

15. gnchome

gnchome Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Şehirdışı yolculuklarda fareden bişey yok ama şehiriçinde büyük kolaylık otm. vites.

16. Accent_Rocks

Accent_Rocks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 model Team ABS'li otomatik dizel Era'ya sahibim aracı ekim'in sonunda aldım.

* Yakıt acısından ; Araç ilk alındığında şimdiye göre biraz daha fazla yakıyodu şu an araç 11.000 de ve yakıt oranı gitgide düşmeye başladı. Biraz uzun yol yapıp motoru acmamla alakalı heralde.

Performans acısından ;

Performansına kimse laf etmesin diyorum. Otomatik falan demiyor araba kalkışta yüksek hızlarda falan hiç zorlanmıyor Hyundai'a güvenen bi insan değildim hatta hep önyargılı yaklaştım ama bu araba beni cok şaşırttı performansı kesinlikle harika.

Özellik açısından;

Tek sorununun yol bilgisayarı olduğunu düşünüyorum anlık yakıt tüketimini falan göstermemesi kötü. Ama konfor acısından gayet iyi. Ayrıca arabanın müthiş bi klima sistemi var.

Gelelim şu hyundai'ın tam otomatik üretme konusuna. Neden büyük bi kayıp olsun ki ? Triptonik vites arabaların yokuşta kaydırma sorunu var bunda en azından böyle bi sorun yok. Böyle düşünenleri biraz daha sorgulamaya davet ediyorum

Genel olarak cok güzel bir araç herkese bende olan modeli tavsiye ederim.

17. cildiri

cildiri Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Tiptronik şanzımanlar ( Toyota'nınki de buna dahil) klasik otomatik şanzımana göre daha sorunlu, ilk etapta az yakması cazip gelebilir ama daha sonra başınız ağrıyabilir...

18. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Evet. Tavsiye ederim. 10.000 km yaptım. Hiç üzmedi.

19. brhmone1

brhmone1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2010 style dizel otomatik kullanıyorum 1800 km yaptım. İstanbul trafiğinde 2-3 saat araba kullanıyorum her gün.Bu araçtan önce opel astra f 98 vardı düz vitesli. Akşam eve geldiğimde ayak sol bileğim uyuşmuş oluyordu.Tabi kafam da. Artık çok yorulmuyorum istanbul için gerçekten ideal.Tabi yakıt düz vitesliler kadar değil ama beden ve zihin sağlığım vereceğim yakıt farkından daha değerli...

20. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    aramıza hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun, tanışma bölümünede bekleriz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    yakıt zamanla biraz daha azalır, manuel kadar olmaz ama olsun

Bu Sayfayı Paylaş