Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum yaklaşık bir aydır takip ediyorum forumu 2006 model 100.000 km de Otomatik Crdi starex buldum Birde 2005 100.000 km de Manuel siyah renk starex buldum Otomatik şanzıman konusunda kararsızım sizin fikirleriniz nelerdir arkadaşlar sorun çıkartıyormu yada sorun oluştururmu ne dersiniz
Bende 2004 admire gp otomatık var 9 ay oldu hıcbı sıkıntı cıkarmadı şeytan kulagına kurşun zaten kımse sorsan hyundaı honda gb aracların otomatıgını tavsıye eder saglam şanzuman buyuk rahatlık bence
Saniyorum Hyundai araclari AT olarak saglam gozukuyor.Tucson almadan once hem sportage hemde Tucson olarak sikayet aramistim fazla bir bilgiye rastlamadim.Sayet bu zamaninda bakim yapilmis ve AT arac kullanmanin bilincinde olan soforler icin gecerli.Bazi markalarda ne kadar bakim yaparsan yap AT araclar sorunlu Hyundai Japon arkadaslari gibi sizi uzmez diyr dusunuyorun.Starex AT icin ise 140 hp lik olan İstanbul gibi bir sehirde dur kalk olarak 10-11lt altina asla dusmez diye dusunuyorum.11-13 lt arasinda dolasirki 2500cc 2 tonluk bir arac isin makul seviyeler. Android Cihazımdan Gönderildi
kardeşimin çalıştıgı şirkette var herhangi bir sıkıntı çıkartmıyor yakıtı ş.içi kullanıma baglı 11 13 lt uzun yolda 110 km yi geçmeyince sabit gazda düz vitesten biraz az yakıyor 7 8 lt şanjumanı kaya gibidir 4 vites zate otomatikler
çok teşekkür ediyorum arkadaşlar şehir içi otomatik crdi 13 litre yaksa buda 60 kuruşa tekabül ediyor 12 litre yaksa buda 56 kuruş
tabi ş.içi çok kısa mesafe kullanırsanız yane 3 5 km 14 15 lt çıkabilir malum kış ve soguk motor faktörü
Kardeşim merhaba 2007 model 100 tci otomatik 9+1 orijinal minibüsün var 1ay önce aldim ssnzimandsn korkma tad gibidir yakits gelim ce full depo şehir içi 625 km yapıyorum gerçekten Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi