Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik sanzumandan gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda dtandogan tarafından 30 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. dtandogan

dtandogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bişey danısacam bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. 1996 model elantram var otomatik vites. aracı motor soğukken calıştırıyorum. bir dakika kadr bekledikten sonra r veya d ye geciriyorum ve gığğğ diye bi ses duyuyorum. bu motordan gelmiyor yalnız vitese atınca geliyor. yaklaşık olarak bir km kadar gidence ses tamamı ile kesiliyor. daha sonra hiç o ses olmuyor. uzun süre arac durunca oluyor. acaba sanzumandaki yag kalınmı diye bi ustaya gösterdim yagı iyi dedi. ama bu ses kafama takılıyor. takılmasının nedeni su ileride baska büyük bir problem yaratmasın diye. ben sanzumandan bunun haricinde cok memnunum vites gecişleri falan cok güzel bi sorun yok. acaba yagını ve filtresini değiştirsemmi. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tesekkürler. not. bu konuyu elantra bölümüne yazmıştım amaorada okuyan pek yok gibi ayrıca sadece elantra sorunu değilgenel sorun olduğu için yazdım saygılar

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.