Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

otomatik şanzumandan gelen ses

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda dtandogan tarafından 27 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. dtandogan

dtandogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaslar bişey danısacam bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. 1996 model elantram var otomatik vites. aracı motor soğukken calıştırıyorum. bir dakika kadr bekledikten sonra r veya d ye geciriyorum ve gığğğ diye bi ses duyuyorum. bu motordan gelmiyor yalnız vitese atınca geliyor. yaklaşık olarak bir km kadar gidence ses tamamı ile kesiliyor. daha sonra hiç o ses olmuyor. uzun süre arac durunca oluyor. acaba sanzumandaki yag kalınmı diye bi ustaya gösterdim yagı iyi dedi. ama bu ses kafama takılıyor. takılmasının nedeni su ileride baska büyük bir problem yaratmasın diye. ben sanzumandan bunun haricinde cok memnunum vites gecişleri falan cok güzel bi sorun yok. acaba yagını ve filtresini değiştirsemmi. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim tesekkürler

2. getz2007

getz2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Anlattığın kadarıyla ciddi bi problem deil ama için rahatlamasını istiyosan servise göstermende fayda var.

3. tolgakmg

tolgakmg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    93
    Ad Soyad:
    Tolga
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İyiakşamlar...
    Bahsettiğiniz ses uzunca süre (örneğin 1 km boyunca) mı geliyor, yoksa sadece vitese geçtiğinizzaman bir anlıkmı duyuluyor.

4. dtandogan

dtandogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet uzunca bir süre geliyor yaklaşık olark bir km kadar daha sonra kesiliyor hiç duyulmuyor

Bu Sayfayı Paylaş