Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Otomatik LPG li Elantra yakıtı

'LPG Sistemleri' forumunda yusdi tarafından 15 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. yusdi

yusdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar 2005 otomatik 74000 km de Elantra sahibiyimlpg takılalı 3000 km oldu ama şehir içi bir türlü 14 - 16 lt den aşağı düşmüyor daha önce 2.0 otomatik mondeo aracım vardıhemen hemen bu kadaryakıyordu fazla yakıyor diye sattım 1.6 elantra otomatik aldım maalesef aynı yakıyor 23 yıllık şoförüm aracı nasıl kullanmak gerekir bilirim gayet nazik gaz pedalında yumurta varmış gibi kullanırım tüm ayarlar yapıldı yakıtla ilgili ne varsa değişti lpg buharlaştırıcı memeler beyin değişti 14 - 16 lt aşağı inmiyor lpg takan şirketede diyeceğim kalmadı gerçekten Elantralar böylemi yakıyor lütfen bilgisi deneyimi olan arkadaşlar paylaşsın.

Düzenleyen : yusdi

2. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Bendede 2005 Lpg li Elantra var..Bu kaar yakmıyor..Basarsam 35-40 krş,normal kullanım 30-35 kuruş..Sizinkisinde bir sorun var heralde..Normalde otomatik vites,Lpg li Elantralar öyle yakmaz

3. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu değer bu mevsimde normal değil mi?

4. yusdi

yusdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Cyhn54 bilginizi paylaştığınız için teşekkürler sizin yazdığınız değerle benim yazdığım yaklaşık aynı değer ama siz çok yakmış diyorsunuzKırıkkalede Lpg 2,30 krş X 14 lt = 322 krş- 230 X 16 = 368 krş anladığım kadarıyla hepsi aynı yakıyor ama gerçekten çok fazla. 2.0 motor araçlarda bu kadar yakıyor.

Bu Sayfayı Paylaş