2012 era crdi kullanmaktayım.sorum bu araçlarda kapıları giderken belirli bir hıza eriştiğinde kilitleme olayı yokmudur?mesela cliolarda kilitleme düğmesine basılı tutunca bip sesi geliyor we araç hareket ettikten sonra kapılar otomatik kilitleniyor?era larda yokmu?tşkler
benim bildiğim eralarda hiç yok, admire ve elantra 2004 de de yok. belki i serisinde vardır. reno uzun zamandır kullanıyor bu özelliği arkadaşın 2003 megane 1 de mevcut.
yok ama çok da sıkıntılı değil sonradan bu tarz birşey yapılabilir. mesela araç çalıştıktan 1-2 dakika sonra kilitler araç stop edince açar. ya da sonradan takılan bazı alarmlarda böyle bir özellikte mevcut.
Çokta önemli bir ayrıntı değil bence. Araca binince zaten merkezi kilitten kapatıyorum ben kapıları. Bunun gibi özellikler yerine cruise kontrol filan olsa daha iyi olurdu.
bu özellik niye yok diye sorgulayacağım bişey değil. yolcu camlarının düğmelerinin çift kademe olmasını tercih ederdim, tek seferde komple indirip-kaldırmak için.
arabamda hoşuma giden küçük ayrıntılar şunlar sesli benzin az ve el freni çekili uyarısı silecekler acıkken geriye takınca arka silecegın otomatıkman calışması sileceklerin otomatık konumdayken hıza duyarlı olması kapıların kilitlenmesi( ama acarken dugmeye basmak sınır edıyor) sofor kapısını açtıgımda farları otomatık kapatması kontak açmadan camları ındırıp kaldırma yıne kontak açmadan fanı calıstırabılme sıleceklerı calıstırmadan su puskurtebılme (kontak kapalıyken) follow me dedıklerı zımbırtı teyp sesı hıza duyarlı yol bılgısayarından yag sevıyesını gorebilme