merhaba arkadaşlar bende 2002 gls 1.5 16v accent var kafama takılan bir şey oldu bu arabalarda hareket edince kapılar kitleniyormu otomatik çünkü kontagı açtıp kapattıgım zman kapılar otomatik açılıyor cvp yazarsanız sevinirim
hareket ettiğinde değil ilk yürüdüğün anda ne zaman frene basarsan kapılar kilitlenir ve kontağı kapattığında otomatik açılır frene bağlı bir sistem sanırım...
ama kontağı kapattığınız zaman mekanizma kapıları açıyor dediniz demi kilitlenmesi lazm ya siz fark etmiyorsunuz
Model yılı itibariyle sizin aracınızda varmı bilmiyorum fakat benim aracımda i30'da 20 km/s hızı geçtiğim anda kapılar kilitleniyor!! Eğer emniyet kemerleride takılmadıysa sesli uyarıda devreye giriyor ! Yani frenle alakası yok benim araçta !!!
Benim aracımda da böyle bir şey yok ve milenyum kasa için ilk kez sizden duyuyorum. Sadece otomatik açılıyor. Selamlar.
O alarmın özelliğidir.Eğer kontak kapanınca açıyor ancak kitlemeyi hiçbir türlü yapmıyor ise fren müşürüna bağlantı yapılmamıştır.Bizim aracın alarm montajını yaptırdığımızda farketmedim elektirkçi bağlamamış birde üstüne kabloyu kullanılmayacak şekilde kesmişti ancak ben uzun uğraşlar sonucu ek yapıp o sistemi araçta aktif hale getirdim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif