Merhaba arkadaşlar. 2007 model getz 1.4 otomatik vites için hangi marka dönüşüm sistemini önerirsiniz? Kullananlar var ise benzinliye göre avantajları neler oluyor? Gerçekten çok yakıyor benzinli olarak.
Halil bey muayene sıkıntıları hallediliyor, zira çevremizde simit tank takılı bir sürü getzli olan arkadaşlarım var nasıl geçiriyorlar ? Tabiki yolu yordamı var onu lpg kiti takan servis daha iyi bilecektir.Birde genelde şu kanıda hakimdirki; LPG kitinden ziyade LPG takan ustanın önemi ! Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ?Ben mesela Atikeri pek tavsiye etmiyorum eğer tasarruf sağlamak isterseniz... Yani ATİKER bir çok markayla sıkıntısızdır ama tasarruf yaptıramaz bu gerçek..Bence LAVATO, Zavoli gibi biraz maliyet olarak yüksek olsada sonradan ekonomi yaptıracak markalara yönelmek...
Simit tankla olaki geçemezseniz bileki bu zor bir ihtimal mesela sitemizden Tümer UZUNTAŞ abimiz geçememiş ve küçük tank ile sorununu halletmiş... (10-20litrelik tank ile..) ama bunu tank takarken servisler hesaplar merak etmeyin...