Nette Dolasırken Otomatik Far sensorü Diye Birsey Gördüm 50 Tl ile 60 Tl arasında Fiyatları Var. Dedım kı bunda Ne var Bukadar Pahalı Olucak En Fazla Tutsunda 10 Tl Malzeme Parası Tutsun Oturdum Ufak Bir Çizim Yaptım 1. Resim Arac Aydınlıktaylen Olan Degerler 2. Resim Arac Tünel veya Kapalı Bir Ortama Girdiğinde Yada Aksam Artık Hava Karardıgında Farların Yanması Hassasiyeti 50 K lık Potans Ile Yapıyoruz LDR Mizide Isıgı Alacak Bir YEre Koymamız Yeter. Bunu Yapıcam Ama Uafak Bir Sorunum var Acaçtaki Far Kablolarını Nasıl Bulucam
Devre çok güzel olmuş. Ben sahsen ldr yi önde ızgara civarına gizlemeyi düşündüm okuyunca. Baskı devre çizimi dehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif hazırlarsanız bana da çizimini gönderirseniz çok memnun olurum elinize sağlık
ldrnin muhafazasını güzel ayarlayın yoksa toz kir çamur zamanla pottan ayarladığınız hassasiyetin değişmesine neden oluyor
Güzel çalışma Far kabloları yerine ETACS öncesi direksiyon kolundaki hattı rölelemek daha sağlıklı. Otomatik iptali için devre ayrıca anahtar ile kapatılabilirse daha iyi olur. Yada üzerinde "Auto"switc'i olan kol bulmak lazım, daha orjinal olur. Anahtarlanacak bacaklar : Düzenleyen : Serdar
vallahi de billahi de ağzım açık hayranlıkla okuyorum sizi.Tebrikler süpersiniz arkadaşlar emeklerinize ellerinize sağlık