Merhabalar, 2017 Elentra otomatik benzinli aldım. Araca otomatik cam kapatma modülü taktırmak istiyordum. Bunun araca bir zararı olur mu? Ayrıca bu modülleri alırken ve montajını yaptırıken dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
sıfır araç garantisi sıkıntıya girer servis ile görüşün aksi halde ben garantili aracı başkasına elletmezdim.
Bazen gerçekten faydalı oluyor özellikle yaz aylarında ama sıfır aracıma taktırmazdım. Hyundai camları hızlıca açılıp kapanır zaten pek ihtiyacım olmamıştı kullanırken.
Benim Era da var. Eski sahibi taktırmış. Kapıyı kitleyince teker teker kapatıyor pencereleri. En önemlisi bence garanti. Obd girişinden olan varsa garantiyi etkilemez galiba. https://www.hyundaiclubtr.com/konu/yeni-elantra-cam-modulue.17938/ Konusu önceden açılmış anlaşılan
Hazır konu açılmışken ben de bir şey sormak istiyorum. Araca alarm taktırdım. Cam kaldırma çıkışı var. Bu çıkışı direk camlara versem olur mu acaba yoksa yine de modül gerekiyor mu?
Çıkış büyük ihtimalle modülü tetiklemek içindir. Yani modüle bağlamanız gerekli. Alarm modülünün içinde cam kaldırma kartı olan modeller var mı bilmiyorum, eğer var ise zaten şemada belirtilmiştir.