Otomatik Düğmeler Zamanla deforme olmuş.. Aşağıda resimlerini koydum Ana Kumanda Switchi Diğer Düğmeler de şu şekilde: 2- 3- 4- ------ Bunlar boyanabilir mi? Boyarnırsa nasıl bir boya ile Ya da bir çıkartma gibi yapıştırma-çıkartma uygulanabilir mi? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
ilk defa bu kadar aşınmışını gördüm. aracınız kaç km'de. ayrıca bunlar boyanırsa düz siyah olur ışık geçirmez. bence en güzeli temiz çıkmasını bulup takmak.
Gerçekten çok yıpranmış bu kadarını bende ilk gördüm. bencede yenisini alın linke baktımda fiyatıda ucuz eğer yanlış değilse fiyat. Saygılar
Baya yıpranmış bu şekılde yıpranmış halını hıc gormedım acaba daha once yan sanayıii parçalarlamı değiştırılmış bilemiyorum orjınal kumandalar bu hale nasıl gelır hıc bır hyundai araçta gormedım dediğin gıbı belkı uzerlerı farklı tarz kaplama ıle olabılır ama ben olsam orjınallerı ıle değiştırıdım.
bunlarda aydınlatma varmı? geçen gece dikkatimi çekti şöför kapısındaki takımın aydınlatması yanmıyordu. sonra aklıma geldi diğer üç kapıyıda gezdim hiç birisi yanmıyor:RpS_sad:
elentrasına yapan arkadaşlarımız var ledle gayette güzel olmuş https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?15452-elantra-cam-açma-düğmeleri-mavi-led-yapım
Arkadaşlarımda söylemiş ama bende ilk kez bu kadar aşınmışını görüyorum. Geçen bindiğim taksi bile - 2 kez motor yapılmış - bu kadar aşınmış değildi.
ben arabayı alırken servise göstermiştim. o zaman bana bu milenyum kasalardan için kocaeli depremi zamanına denk geldiği için kalite kontrollerinin zayıf olduğunu söylemişlerdi ufak tefek hataların çıkabilmesi normalmiş