İstanbul Avrupa yakasında mümkünse Bayrampaşa civarında 1. Türkçe konuşabilen ve anlayan elemanların çalıştığı 2. Arabayı fırçayla yıkamayan 3. Kurulama bezini arabayı yıkadığı yerde tazyikli su ile yıkamayan 4. Kurulama işlemine lastik çekecekle başlamayan sadece bezle kurulayan 5. İç mekanları sildiği bezin temizliğine dikkat eden (genelde bezin çamurunu arabanın içine sıvıyorlar) 6. Yıkadığı su lağım kokmayan yada kireçli olmayan 7. Yıkamaya 30-40 lira para almayan tanıdığınız bildiğiniz oto yıkama var mı? sadece Avrupa yakasıyla sınırlı kalmayabiliriz bildiklerimizi paylaşalım herkesin işine yarasın
Sizin kadar dikkatli değilim bu konuda ama esenler metronun orada opetin içinde ki oto yıkamadan memnundum orada otururken. Güler yüzlü insanlar çalışıyordu
bu saydığınız şeylerin aynı yıkamacı içinde olmaması imkansıza yakın varsada temiz 50 kağıdını alırlar
Bu dediğiniz şeyleri yapmayan bir yıkamacı biliyorum , o da benim , aracımı mümkün olduğu kadar kendim yıkıyorum , özene bezene , bu durum istemesine rağmen herkes için geçerli değil , iş güç , ama maalesef çalışırken yıkamacılar göz ucuyla sahibi oaradaysa bir bakıyor izleniyor muyum diye , sahibi yoksa orada o zaman bildiğini okuyor.
İstanbul için bişey diyemem ama Tekirdağ'da Cabbar Oto Yıkama kesinlikle tavsiye ederim. tüm şartlar mevcut fiyatı da 25 TL.
Güven oto yıkama eski mevlana market vardı ya istasyonda darıca yolu shell in karşısında arada ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi