Citroen'i Satışa Çıkardım Birde Pazarda Şanşımı Denemek İstiyorum Geçen Hafta Rami Oto Pazarına Gittim Genel Olarakta Pazara İlgi Yoktu Pazar Önerilerini Adresleri İle Birlikte Olursa Daha Çok Sevinirim Sevinirim Şişli Bölgesinde ikamet Ediyorum Hemde İstanbulda Nerelerde Oto Pazarı Var Bilmeyenler İçinde Faydalı Olacağına İnanıyorum
Keşke hiç Rami oto pazarına gitmeseydin Özhan. Orada zaten adam gibi araba olmadığı için rağbette olmuyor. Altunzade'de Hyundai Uçarın yanı başında açık oto pazarı var, genelde temiz arabalar oluyor fakat ticari araç için ne derece uygundur malumatım yok.
Altunizade'de Olan Beyaz Papyon Genelde Gelen Araçlar Class Araçlar Bende Ticari Araç Orda Pek Rastlamamıştım Genede Önerin İçin Teşekkür Ederim Erkan Yakınım Geçenlerde ikinci Elini Almış Daha Fazla Fiyata Kaçırdık Gerçekten Dosta Gitmesi İçin Tüm Akrabalarımı Aradım Kısmetten Öte Olmayacak Sanırım
Ümraniye İle Nursu Arasında Kaldım Ticari Anlamda 2 Sini Övüyorlar İnternet Yorumlarınıda Okudum Bir Kaç Bilenede Sordum Bu İkisinden Başka Yok Diyor Osmanım Teşekkür Ederim Demek Ümraniyede Ticari Araç Biraz Daha Fazla
Özhanım karşıda satarsan beyaz papyon oto pazarınada uğra genel olarak lüx arabalar var gelirken boş gelme
valla özhan abi baya buyuk bır yerdı tıcarı araclarla tasıler yanı bınekler bır arada durmuyordu gecen sene ayrı ayrı bolmuslerdı bayada vardı tıcarı
Sancaktepe oto pazarı var bende orada görmüştüm ticari ama binek daha fazlaydı Nursu denilen yer bayağı meşhur galiba