http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-99-tl-boya-koruma-sok-sok-33281146/detay?source=promotion_hpva Selam Arkadaşlar İlanda Yer Alan Firmadan Aramızda AracınaKomple Bakım Yaptıran Var Mı Fiyat Bana Uygun Geldi Siz Ne Düşünürsünüz
Würth Diyor Dandik Biyer Degil Würth Kaliteli İş Yapıyolar Bu Yeri Biliyorum Bahçelievlerde Sürekli Önünden Geçiyorum
Fiyat Çok Uygun Birde Kredi Kartına 12 Taksit Ayda 16 TL Ye Geliyor Ama Yaptıkları İş Önemli Ben 20 Tl Vereyim Ayda Sorun Yaşamayım
Kardeşim Neler Dönüyor Neler Her İşin İçinde Biraz Yamukluk Var Bu Yamuklukları Bile Bile İş Yaptırmaktan Korkar Olduk
hemde 3 lu paket dımı ... motora kadar herseyını temızlıcekler.... valla 16 tl koymaz. birden versek semsıye gıbı acılır ama.... 16 tl ayda hıc bısey
Al İşte Niyetleniyorum Direk Sogutuyorlar Bu İşi Bende Biraz Biliyorum Nasıl Bişey Oldugunu Tanıdık Vardı Sonaxta Ayrıldı Yoksa Orda Yaptırıcaktım Tanıdık Bile OlsaİçimEl VermiyorBaşında Bekliyordum Vallah Aracı Aldım 2004 De 3 Sene Senelik Bakımı Yaptırıyordum
aslında basında durmak lazım gun boyu ozman da 1 gun boyunca aracın ustunde vakıt oldurmekte hıc cazıp gelmıyorr.... aslında cok uygunnnn... ama dedıgım gıbı aracın her tarafına ıyıce bakıcaksın....
en guzelı kendınız yapın ben 3 ayda bır cılamı kendım atıyorum cıllop gıbı motor temızlıgı bence gereksız ve ısının ehlı kısılerı tarafından yapılmadımı tehlıkelı ıc mekanda ıse tavan harıc korkulacak bısey yok kosla oxı her derde deva
Dışını Kendim Yaptım İçine 6 Sene Oldu Kendim Yaptım Ama Detaylı Dedim Adam Akıllı Olsun Diye Bulaştım Motor Derseniz Oldumu Olsun Ama Haklısınız Motor Ehli Kişi İster