Merhaba arkadaşlar. Yakında ufaklık geliyorda oto koltuğu aldım bugün. Ama aracımda isofix olup olmadığını bilemiyorum. Nasıl anlarım ? Ayrıca koltuğu nasıl sabitlerim ?
Getz'i pek bilmiyorum ama eger isofix yoksa arka emniyet kemerini koltugun aralarında geçirerek sabitleniyor oto yıkamacılığı yaparken çok gördüm arka emniyet kemerine bağlanmış koltuklar sende öyle birşey yapabilirsin
benim gezte war.. 2007. olmuyan araç da yoktur..2005 yılında mecbur kılıyorlardı... gerçi 2009 palio wardı geztden önçe ondan yoktu.. Düzenleyen : peace
isofix olan tarafta etiket var benim araçta koltuğa dikili,tişört etiketi gibi ufak.Bir bakın belki sizdede vardır.
Benim Elantra'da çocuk koltuğu bağlantısı (isofix) Arka koltuk başlıklarının arkasında, hoparlörlerin bağlı olduğu yerde., Birde emniyet kemerlerinin klipslerinin olduğu yerde isofix bağlantı noktaları var. Bildiğiniz gemi çapası gibi bir işaret var! Bakın, varsa araç kataloğundan isofix bağlantı noktalarını kitapçıktan da rahatça bulabilirsiniz. Aşağıda 2006 GETZ'in iç mekan görüntüsü var. Bulabilirsiniz. Ben çocuklarım için yükseltme koltuğu aldım. Onların isofix bağlantı noktası olmadığı için, direkt olarak emniyet kemerinin sadece bel tutucusunu çocukları emniyete alabilmek için kullanıyorum. Umarım faydalı olmuştur. Saygılar.
Bu arada bebeğiniz sağlıklı ve uzun ömürlü olur inşallah. ve inşallah ana-babasına ve vatanına hayırlı evlat olur.
Getzde isofix bağlantı noktaları işaretlediğim yerde https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Öncelikle bebeğiniz sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde dünyaya gelir umarım. Bizim de yeni bir ufaklığımız var. O yüzden çok dikkatli seçmek lazım oto koltuğunu çok çeşidi var eminim siz de yapmışsınızdır. Getzi tam olarak bilmiyorum ama arkadaşlar saolsun göstermişler. Elantrada çok belirgin şekilde arka koltuğun hemen arkasında cama doğru kapakları var açıp ordan takılıyor. Oto koltuğunda nania marka dünyada en güvenilir marka olarak tercih edilmiş reklam gibi olmasın şimdi kendim aldım kullanıyorum çok memnunum.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler. Beni duygulandırdınız Umursayıp cevap yazan herkesi seviyorum. Tekrar teşekkürler..