Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Oto Cam Filmi Ucuz Biyer Buldum :)

'Aracın Dış Modifiyesi' forumunda okanalgun tarafından 19 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İstanbul anadolu yakasındaki arkdaşların işine yaraya bileceğini düşündüm Aklıma sizler geldiniz paylaşmak istedim.

120 Ytl ye Kopmle amerikan fiilm yapıyorlar biraz pazarlık 100 lira bile oluyo
    çok temiz işcilik bir kaç saatde teslim ediyolar her ton var ellerinde....

dükkanın ismini hatırlaıyorum ama kartal oto saniyeden çıkdıkdan sonra solda ki oto yıkamanın yanı... zaten afişi ve yeri hemen görürsünüz.

250 - 300 ytl vermekde zorlanan ama filim yaptırmak isteyenler için güzel bi fırsat bence....

her keze selamlar...

2. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 8 ay önce arka cam arka yan 2 cam ve kelebekleri 40 liraya çektirmiştim .Amerikan dedi övdü falan çizilmez dedi.BaKAlım ş u ana kadar bi problemde olmadı.Arka camı tek parçada çektiler gerçekteen güzel oluyor.Tek parça çekemiyorlarsa hiç çektirmyin daha iyi ek yerleri berbat görünebilir.

3. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    40 ytl bedava ya süper miş

istanbulda ben 200ün altında hiç rastlamadım :) :)

2 sene önce yaptırmışdım200 ytl şimdi aradım çöle bi dolaşdım 200 - 350 arası kapı açıyolardı :))

4. Misafir

Misafir Guest

tanıdık mı bu okan abi yaptıran var mı veya memnun mu yakacıktayım ben süper olur

5. okanalgun

okanalgun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tanıdık değil ama ben yaptırdım çok temiz yaptılar...

kartal oto saniyi ön giriş kapısından çık
    aşağıya doğru tunnig malzeme satan yer var yıkamavar yanında...

Düzenleyen : okanalgun

6. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende fil cektirdim 2 gün önce kopmle amerikan cam filmi 130 ytl ye garantili 2 derece fil güzel oldu ama görüş daraldı.

7. Misafir

Misafir Guest

ben de böyle ucuz ama kaliteli çektircem maximum 140 lira

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    her yerde 100 liraya çizilmez filmi yapıyorlar zaten.

9. Misafir

Misafir Guest

yapıyorlar abi de işte garanti konusu.işinin arkasında duran.yaptıracam şimdi rastgele bir yere sonra atma olacak baloncuk yapacak muhattap bulamayacağız karşımızda tanıdık filan olursa veya bu konuda yaptırrıken anlaşırsak iyi olacak en azından kendi açımdan

10. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    cam filmine kimse garanti vermez tanıdığın varsa yardımcı olurlar ama yabancı birisine yaptırırsan adam niye garanti versin

11. Misafir

Misafir Guest

sonax ziebart garanti vermiyor mu?

12. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Semtte bir kaç yerde 50-175-200 liraya film çekiyorlar. Hemde bunu koca yazılarla afişlerini asıp altındada 5 yıl garantili diye yazıyor.

Acentadan alınan sıfır araclara çekilen filmler benim çok hoşuma gidiyor, ne çok siyah nede çok açık. Ama kodunu v.s bilmiyorum bilen varmı acaba ?

13. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ziebart en iyisi kompla kaplatan kaça kaplattı ziebart dan

14. Misafir

Misafir Guest

ziebart ta indirim vardı aralıkta sormuştum 350demişti ön hariç

15. Cengiz Yüksel

Cengiz Yüksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben cam filmimi kendim çektim. sabır isteyen bir iş ama kendi emeğinle birşeyler çıkarmak güzel. biraz eli yatkın olan herkes yapabilir bence. baktınız olmadı sökersiniz hemen.

16. tabanca ile mi yaptınız?birde camı söktünüzmü?

17. Cengiz Yüksel

Alınan Beğeniler:
    1
    camları sökmeden çektim. camı sökmek ayrı bir beceri ister, bence film çekmek için camı sökmeye hiç gerek yok. başka problemlere yol açabilir.

ben ilk kez yaptım, sanıldığı kadar zor bir işlem değil sabır istiyor sadece. youtube de bir sürü uygulama videoları var.

kullandığım araçlar: camsil, maket bıçağı, kullanılmayan kredi kartı (filmi cama düzleştirmek için)

ben tek başıma çekmiştim ama yardımcı biri olursa çok kolaylaşır.

18. bir sıvı var dediler cama sürüyormuşuz o sıvıyı kullanmadannasıl filmi cama yapıştırdınız buharlıyarakmı acaba?

19. Cengiz Yüksel

Alınan Beğeniler:
    1
    ben söz edilen sıvı yerine camsil kullandım. camsili hem cama hemde önceden camın ebatlarından biraz daha büyükkestiğiniz filme bol bol sıkıyorsunuz. filmi camın üzerine getirdiğinizde rahatça yerleştirebiliyorsunuz. sonra arada kalan fazla suyu kredi kartı ile iyice alıp kenarlarda kalan film fazlalıklarını maket bıçağı ile dikkatlice alıyorsunuz. yan camlar çok kolay asıl zor kısım arka cam çünkü bombeli ve büyük. filmi arka cama çekince camın kenarlarından potluk kaldı bende söktüm hemen. sonradan öğrendim ki potluğu alması için saç kurutma makinesiyle filmi genleştirmek gerekiyormuş. şu an arka camdafilm yok ama uygun bir zamanda yine deneyeceğim. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

20. peki azcık bolonlaşma olsa orayı toplu iğne ile (patlatıp)kapatıp üzereinden bir daha gecsek tekrar açılma riski olurmu?

Bu Sayfayı Paylaş