arkadaşlar meraba aracıma alarm sistemi taktırmak istiyorum kaliteli birşey olsun istiyorum serviste bana kaça mal olur bide bunların en hassas olanı ne tür özelliklere sahip bilgilendirirseniz sevinirim.
ben şeyi merak ediyom hyundai nin kendi pasif alarmı ile , sonrdan takılacak alarm uyumlu çalışıyormu
bilmiyorum böyle birşey aklıma bile gelmdi ama servise sormak lazım hatırlattığın için teşekkür ederim. Servis acaba beni doğru bilgilendirir mi?
hayır ben onu düşünmüyorum araca bir zarar gelmesin diye caydırıcı olması hasebiyle taktırmak istiyorum yoksa araçtaki alarm sisteminin nasıl devreye girdiğini biliyorum.
bana samsunda bir elektrilçi orjinal alarm ile aynı anda çalışacak bir alarm takabileceğini ve arabanın anahtarındaki kumandadan çalışacağını (ekstra kumanda koymadan) söyledi ama ben elektronik aksama zarar gelir diye düşünmedim.
arkadaslar ben taktıralı bır ay oluyor 120 lıraya taktırdım alarm konusuyor alarm devrede bı de alarm devre dısı dıyor arabanın hassaslıgını ayarlatırsan dokunma dıye uyarıyor cok hosuma gıttı benım degısık bı sıtıl oluyor park edınce falan herkez bakıyor. bı de arabdan ınınce alarmı kurunuz dıye uyarıyor.. bı de orjınal korna alarmı da calısıyor hem kumandaya basıp hem de anahtardakıne basarsanız...