aracıma alarm taktırmak istiyorum montaj dahil 100-150 tl civarı oto alarm tavsiyeleriniz fazla özellik istemiyorum. sesi güzel hassasiyeti iyi cam kaldırma modüllü kumandası kaliteli önerileriniz....
slm kardeş bende 98 hyundaim var ve aracı aldığımda üzerinde cenmax 622 model alarm vardı. ben de üzerine hepsiburada dan aldığın cam kaldırma modülünü eklettim . gayet memnunum .bi problem yok. tavsiye ederim... alarmın sireni çok sesli
Bu alarm ne işe yarar. hırsızlığı engellediğini pek düşünmüyorum. çok kolay susturulabiliyormuş. bizim bir komşuya anlattım o işle uğraşıyor. istersen gizli kablo çekeriz diyor. yani istemezsek onuda çekmiyorlar. birde sanırsam motor kaputu zorla açıldığında ötenler var. bunun yerine gizli kontak en ideali diye düşünüyorum.
iki ay önce filan cenmax taktırdım arkadaşın dükkanından cam kaldırma modülü de var hassaslık ayarını istediğiniz gibi yaptırıyorsunuz zaten gayet memnunum..fakat bundan önce servisten taktırdığım cyber diye bir marka üç yıl kullandım fakat ömrü o kadarmış tamir de olmuyormuş darbeleri algılamıyordu bir tek kapı açıldığında ötüyordu yani taktıracaksanız iyi birşey taktırın derim..cenmax veya desi Düzenleyen : CAGLAR2801
bertone marka taktırdım alarm çaldımı kumandanın ekranından görüyorum http://urun.gittigidiyor.com/BERTONE-DC-4000-TWO-WAY-LCD-OTO-ALARM-GARANTILI_W0QQidZZ15588424 Düzenleyen : mustafaemer