OSRAM W5W LED 6000K-Cool White bu tarz led ampuller hakkında bilgisi olan var mı arabada arıza ışığı veriyor mu bu tarz ampuller ?
arıza ışığı yakmayanları var ama normalleri yakabiliyor. Ben getz aracımda bütün hepsini led yaptım Benim aracımda arıza ışığı olmadığı içinbir sorun yaşamıyorum.
Arıza ışığı yakıp yakmamasının ampulun soketini çıkarıp farları yakarakta anlayabilirsiniz. Sonradan xenon kit takılması önermem, he mercekli far var ise farın arka kapağı delineceği için o kısmı çok iyi izole edilmesini, ve far yükseklik ayarı çalıştırıldığında engel oluşturmayacak biçimde olmasına özen gösterilmesini öneririm.
Style ve elit donanım hb3 kullanılıyor far tipi olarak. Kullanıyorum photon 6000 k kullanıyorum herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Arıza ışığı yakmıyor.
led lerde aracın her ampule verdiği watt aralığı önemli sıkıntı çıkarmama sı için bende araştırıyorum ama bir turlu alamadım alırsam paraya kıyıp osram alırım su an uzun kısa osram nigh braker gayet memnunum max bir fark yok ama eskisinden daha iyi
gayet güzel atmışsınız resimleri ve efsane olmuş farlar bana farın tamolarak marka ve modelini atabilirmisinizçok beğendim takmayı düşünüyorum yalnız bunlar yeşil değil dimi? beyaz yanıyor çünkü bi photon ampul takmıştım yeşile yakın yanıyordu
İlk yandığında yeşile kaçıyor ısınmadığı için tam olarak. Sonra mavi ile beyaz karışımı. Ama sana önerim photonun 4300 ü nü al kaşlarla aynı renk olsun bunda hafiften maviye kaçma var.
photon 4300 hb3 9005 olarakmı mı geçiyor,?internetten alabileceğim bir yer varmı?son sorum ve en önemlisi aydınlatma nasıl?
Hocam açıkcası internete güvenemedim ben. Çünkü çakmaları çok deniyo. Güvendiğim bi ustam vardı ona getirttim. Kutu üzerinde photon xentech yazıyor. Can-bus olduğu yazıyor. ayrıyettende munchen/germany de üretildiğini anlayabiliyorum. Sen güvenebildiğin yerlerden sor araştır. İnternete güvenme derim. Kutu içeriğide 4 beyin 2 far ampülü olarak geldi.