Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ortalık serefsiz kaynıyor

'Sohbet' forumunda gölge_23 tarafından 8 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bundan 4 ay once aracımı almıstım. bu aracımdan once bı arac bakmıstım eleman arabanın saglam oldugunu boyasız oldugunu sadece mını onarımdan bı kac cızık boyattıgını solemıstı. kazası belası olmadıgını solemıstı. her neyse ustam baktı araba tavan harıc komple boyanmıs neden dıe sordu adamlar yalan soledı. sase nosundan sıgortadan arabyı sorgulattı araba 3 kez kaza gecırmıs. ustam arabanın boguk oldugunu almayın dedı. almadık. adam baskasına sattı arrabayı. sımdı bı baktım ılanlara arabayı alanda arabayı suanda satıyorr. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifve oda aynı seylerı yazmıs. saglam araba dıe nıe mılletımız kndne yapılan seyı goruyor baskasına nıe aynısını yapıyor durust olmak bu kadar mı zor.

2. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben2 yıl önce bi galeriye girdim ziverbeyde.hyundai era bakıyordum.adam albea vereyim dedi.yakıt parça vs herşeyi az bunun.beni ikna etti.konuştuk pazarlığımızı yaptık.bu arabada tek çizik çıksın yüzüme tükür dedi.ok dedim.götürdüm göztepe sanayiye.usta tanıdık.albea alma dedi.ben bakmam dedi kızdı bana.bende gittim iade edecem adam bidaha ikna etti.
    neyse konuştuk ettik yarın gidip parayı verecem.içime bi kurt düştü.ben arabayı servise götürüp gösterecem dedim.sabah gittim galericiye.gösterecem dedim.al sana fiat birmot servisin exper raporu dedi önüme koydu.baktım.2007 albea boyasız orjinal km vs vs orjinal gibi yazılar.lan hafiz bu kağıttan sonrada gidip gösterecem desem adam bana küfreder artık dedim.dün alınmış exper kağıdı.ben asla işimi garanti etmeden yataga girmem:)
    birmota götürecem dedim sende gel.geldi gittik kapıda 2.el exper geldi.neoldu dedi.arabaya baktıracam dedim.galerici kafasını eğdi.ben dedim dün burda bakmışız diye ama arkadaş ısrar etti dedi.exper bana baktı kardeş dün buna baktık bizedemi güvenmiyosun dedi.içimdeki kurt u öldürmek için 50 kağıt verip bakacam dedim.
    girdim içeri servise.yer yok akşam 5 te bakabiliriz dedi.
    gittim bilgisayarda bi bayanın yanına.farzetki kardeşin bi araba alacak.yardımcı ol dedim.plakayı gir enazında nezaman gelmiş servise falan çıkar içim rahat olur dedim.girdi de ne göreyim.enson 80bin bakıma gelmiş.şuan araba 40bin de.orda şok oldu.inanmadım ekranı çevirdi plakaya defalarca baktım doğru.çıktım odadan.kapıda sigortacı aradım.girdi plakayı 1 kaza komple boyalı diyince geldimgalericinin yanına.dedim sen dedinmi bişeyi yok çıksa yüzüme tükür diye.adamın yüzüne balgam attım.yakamı tuttu ben silahı dayadım kafasına birmot un bahçesinde.
    şerefsiz sen kimi kandırıyon lan dedim.exper ne oldu dedi.seninlede görüşecem dedim.galerici gitti experi şikayet etmeye yetkili istedim.yetkili geldi baktıkki şerefsiz galerici aynı model bi albea getirmiş.exper ona bakmış.insanları kek lemek içinde bunu gösteriyormuş.
    onun için arkadaşlar siz bildiğinizi yapın.50 liraya kıyın servise bilgisayara bağlattırın.dost akraba baba kim olursa olsun bu oyuna gelmeyin
    Düzenleyen : kurtalan

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    artık insanlar sadece bu dünyayı düşünmeye başladı, diğer tarafı gözardı etmek kendini kandırmaktan başka birşey değil. bakalım bunları yapıp ta kul hakkı yiyenler nasıl verecek hesabını.

4. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    özetlemişsiniz... başka söze gerek yok.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

5. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    İnsanları kandırdığını zanneden zavallılar mahkemeyi kübrada çoook pişman olacaklar ama son pişmanlık fazyda vermez. İnsanda Allah korkusu olacak ki bu durumlara düşmesin, düşürmesin. Bu devirde müslüman yine deişini sağlam yapmalı, bilmediği araç için 50 TL ye kıymalı....

6. alıu

alıu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok güzel olayları özetlemişsınız...galerıden araba alınır mı? ben şasıyorum..abıcım bırıktırın paranızı 0 alın ya..yok sıfırın fıyatı düser yok vs..vs 2. el araba almak yürek ister...çokkk iyi bildığın akraba vs olacak o bıle taklaya getırır..mıllet para için yapmayacağı şey yok...bence 0 paranız yetmıyorsa almayın..gıdın kıralayın..bence..bence...sakın kızmayın bana ne dümenler yasadımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    aman aman galericiye yanaşmayın da nerden alırsanız alın...

8. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

abıcım herkes galerıcı olmuss. sahıstan alsan bılee adam bın bırturlu dolap yapıo

9. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    şahıstan kazıklanma ihtimalin %10 ise galeriden %80...

10. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gidin oto pazarına alın.adam 23bin liralık arabayı 22 yazmış.dikkatini çekiyor.el sıkışıyosun tamam diyosun 21.500 e kapatıyosun işi.adam öğretmen.tayinim çıktı satıyorum diyor.50 lira kaparo ver arabayı oto pazarından çıkarıyor.pazar günüde heryer kapalı.gidip gösteremiyorsunuzda.ertesi sabah mesai açılıyor adamı arıyosun.yanlış numara.meğerse işi buymuş.günde 10 kişiye satıyor o arabayı.yani ister galerici olsun.ister öğretmen farketmez.siz kurnaz olun.asıl galericiden araba alınır.yeri yurdu belli esnaf adam.sen arabamı alacaksın.gidip göstereceksin.ben bugüne kadar galericiden 3 araba aldım.hiçbirinde lastik havası bile 30 çıkmadı.özel servise götürüyorum.20bin lira vereceğim arabadan 50 liramı esirgiyecem.ordada içim rahat etmez.kaportacıya,ordan motor ustası.ensonda elektrikçi.altını bilekaldırtıp bakıyorum.
    heryerden araba alınır.ben şahsen otopazarında ya esnaf olacak,yada ruhsat adınaysa bir nushasını alır 100 lira veririm.yok neden ruhsatı vereyim ozaman para vermem.bukadar basit

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Öylede pazara gidiyorsun araba bakmaya pazarın %80i galerici.Ancak binicisini bulmak gerek.Kimiside yok efendim astsubay emeklisiyim,oğlumun arabası diye güven veriyorum ayağına yatıyor.Ben bursaya gittim getz bakmaya.Adam göya kapıda boya var dedi(Şoför kapısı)alıdımoto koop'tan arabayı mehen yakınınsakiŞENTÜRKLERE gittim.Çocuklar bakıyor arabaya.Adam yolunu yapmaya başladı yok servisler yalan söylüyo ben boyasız arabayı götürdüm kapılarda boya var dediler diye anlatmaya başladım.Dedim içimden şerefsiz bana yalan söyledi diye bir yandanda oğlu arıyo sattın mı sattın mı diye herşeyin farkındayım.Neyse araba geldi.Servisteki çocuk başladı ön tampon boyalı sol ön çamurluk sökülmiş işlem görmüş takılmış,soln ön kapı arka kapı ,arka çamurluk yani arabanın solu komple boyalı.Adam hala inkar ediyor.Çocuk sağolsun ondan ne anlatıyorsun dedi.Boya makinasını tuttu adam morardı.Dedim dürüsst olun bu havada kalktım geldim dedim hakkımı haram olsun dedim geldim istanbula sonradan duydum oto koop ta dürüst insan yokmuş

12. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim Hyundai alma sebebim böyle bir sahtekardır zaten...

İstanbul Altunizade'deki oto pazarını herkes bilir... Orada bir Clio III beğendim... Bu modele takılmıştım zaten kesin onu alacam diyordum... Yanımda arabadan benden daha iyi anlayan kayınbiraderim de vardı... O esnada Gebze'den geldiğini söyleyen bir binicide 21.000 km de bir tane clio III bulduk... Fiyatı falan makul geldi... Pazarlığımızı yaptık kaporamızı verdik ve arabayı pazartesi servise göstereceğimizi sorun çıkmazsa aldığımızı söyleyerek anlaştık ve pazardan ayrıldık... Aldığımız arabanın keyfiyle gidip kahvaltımızı yaptık... Kahvaltıdan sonra zaten yakın olduğumuz için dedik şu pazara bir daha bakalım... Gidince bir de ne görelim... Bizim satıcı arabayı hala satmaya çalışıyor... Tabi kan beynimize sıçradı! Hemen gittik yanına "dedik ne iş? Biz bu arabayı almadık mı senden? Sana kapora vermedik mi? Neden hala satmaya çalışıyorsun?" Verdiği cevap: "Sizden kapora aldım diye pazardan çıkmam mı lazım?" Kayınbiraderim zaten sinirli bir insan adamın yakasına yapıştı... Başladı buna bağırmaya... Tutmasam adamı orada dövecek... Zor sakinleştirdim... Kaporayı geri aldık ve adamı rezil ettiğimizle birlikte pazardan attık... Yaygarayı duyup gelenler arasında bir çok kişi "Aracı bize de satacaktı" dedi... Hemen olaydan sonra pazarda küçük bir tur atınca şimdiki arabamı buldum ve aldım...

Şimdi bu olaydan sonra aracı alıp kapora verdiğim yerin galeri olması bana güven verdi... Çünkü karşınızda bir adres, dükkan var.. En azından kaporanızın çalınmayacağını biliyorsunuz... Artık arabayı almadan öncede mutlaka "sizin istediğiniz" bir servise gösterin ve öyle alın...

13. Burak

Burak Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai yetkili bayisinden ikinci el olarak aracı aldım. Neyi var neyi yok söylediler. SMS atıp sorguladım da aynı dedikleri şeyler çıktı. Kafam kulağım rahat. 3 parçası boyalı kaskodan parasını almışlar. Yaptırmışlar Hepsi yazıyor. Satarkende alacak kişiye zorla SMS attıracağım sorgulat öyle al diye. Nesi var nesi yok görsün.

14. Hafizs

Hafizs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kısacası yeni alanlar veya almış olanlar böyle bir yol izlemeli;
    herkes ya otopazarından,ya internetten yada galericiye uğrar araba bakar.
    otopazarından alacaklar;
    arabayı gördünüz sevdiniz içini dışını,yırtığı söküğü kırığı vurduğu yok bunlar gözlemlediniz.çalıştırdınız a normal bişey yok.öncelikle km ye bakınız.diğelimki araba 2005 ama km si 50bin.bu a normaldir.ha bu öğretmendir kullanmamıştır vs onlar ayrı.ama bu anormal bir durumdur bunu öğrenin.servis bakımlı diyorsa evraklarına bakın.çünkü her servis sonrası kağıt mühürlenir.
    hiçbir sorunla karşılaşmadınızmı el sıkışın.3 aşağı 5 yukarı.pazarlık bitti arabayı alacaksınız.
    galericiyse kartını alın.mutlaka sahtekar olamaz kartvizit verdiyse.çünkü ordaki büttün galericiler birbirini tanır.1 arabayla değil 10-15 arabayla gelirler.cep telefonu yazıyor orda onun yanında çaldırın onu.buda benim numaram diyin.
    ve 50-100 lira kaparo verin.adam satılık yazısını söksün.1.2 saat daha gezin oralarda bidaha gelip uzaktan bakın.ve evinize gidin.sabah kalkınca ilk işiniz plakayı sordurun.sigortacıya,servisine.mesela servisi arayıp diyinki arabamı servise getirecem ama kç kmde getirmem gerek unuttum.yada enson ne bakım yapılmıştı nezaman gelmiştim gibi diyin anlamazlar sizin olmadıgını.verin plakayı tarihi öğrenin nezaman gitmiş.(servis bakımlıysa tabi.)
    ondan sonra gidin galericiye.sizinle birini göndersin arabayı göstertin.ama çakma servise değil.yetkili servise.size evrak verecekler çünkü.o sorumluluk onların olur bişey çıkarsa.ama ben bunun haricindede içim rahat olsun diye sanayiye götürüyorum.orda 5-10 lira çorba parası versen yeter.orda ustayla binin bi tur atın.o yedi ceddini anlatır size.o size al veya alma der.sorun ordada çıkmadıysa temiz kağıdını almaya gidin.adam size 2 gün önce aldım al desede yemeyin.siz ogünki tarihle alın.ya aldıgı gün ceza yediyse.ogs den geçtiyse.park cezası yediyse.herşey olabilir.aldınız temiz kağıdı geldiniz galericiye.orda size sigortacım var onunla gidin satışını yapın der.sakın ola orda para vermeyin.çünkü hiçbir hak iddaa edemezsiniz.

gittiniz notere.ordaki hatunlara verdiniz evrakları.o işleme başladığı zaman bi sorun varmı ablacım parayı verecemde diye sorun.yok tamam şimdi imzaya çıkaracam dedimi verin galericiye yada sigortacıya parayı gitsin işine.artık araba sizin.
    (sakın olaki daha evrakları vermeden sıra bekleme sırasında adam parayı ver derse vermeyin.şunu derler;kardeş parayı ver satışını yapalım der.yok yapsın vereyim diyince size derki ya yaptığımızda vermezsen.sen bana güvenmiyosun bende sana kusura bakma kalsın gibi trip yapar.gaza gelmeyin.parayı verdinmi aniden çiş i gelir tuvalete girer ordan çıkmaz:))
    adam illaki size satmak için okadar uğraşmış.son dakikada dolandırıcı değilse asla peşin para istemez.

sormak istedikleriniz varsa konuda tecribeliyim sorabilirsiniz.
    ha demeyinki bu bunları yemiş ki anlatıyor.hayatımda ne kul hakkı yedim nede yedirttim.her konuda dikkatli davranıyorum.yapmadan önce eksilerini ve + larını göz önüne alıyorum.uygun olan neyse onu yaparım.
    o arabayı sırf satış olmadan dükkanda istedi diye olmuyorsa herşeyde bi hayır vardır derim gerekirse vazgeçerim.ama verdiğin zaman ya tokatçı çıkarsa.ben ne salağım nasıl kandım dememek için temkinli davranmakta fayda var.

15. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    levent bey dediğiniz doğru. oto pazarları da galerici dolu. ben şahıstan alma taraftarıyım. çavremizde sıkça görüyoruz. aynı 2 araç düşünün şahıs 10 a galeri 9 a satıyor. alıcıda galeri ucuz veriyor diye ordan alıyor aracını. ondan sonra vay galerici kazıkladı, vay üçkağıda geldim, vay kilometresiyle oynanmış...vs falan filan. demek istediğim 3 kuruşu fazla olsun sağlam olsun.

16. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    allah herkesin hayatını, kalbine ve karakterine göre yaşatsın!!!!!!

17. archers

archers Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende basımdan gecen bı olayı anlatmak ıstıyorum araba arıyorum bursada gezdım dolandım aklıma gore bı araba bulamadım o zamanlarda tıpo takıntım var orhangazıde buldum bı tane ınternet aracılıgı ıle araba resmen yanıyor bı fotolar var super aradım abı yok araba soyle yok boyle neyse hazırlandım buyuk bır hevesle arabayı almaya gıttım gıtmez olaydım arabayı bı gordum resmen hasat cızık vuruk ne arasan var genc bı arkadas dedım arkadasım bu ne ıs fotoshop ıle fotolarla oynayıp oyle koymus nete bı yapıstım yakasına basladım bagırmaya babası geldı ısyerınde oluyor olay hayırdır dedı bende olayı anlattım adamcagız ozur dıledı ve yol masraflarımı karsılayıp benı bursaya gonderdı bıraz agır olucak ama araba konusunda babana bıle guvenmeyeceksın :)

18. Misafir

Misafir Guest

Bu İşileri Yapan Adamlar Var. Alıyor Kiralık Arabayı Düşürüyor Km yi 2 3 Milyar Kar Yapmaya Çalışıyorlar. Servise Gösteripte Alınmalı Bence.. Arkadaşımı Gördüm Oto Pazarında Focus Almışlardı 92 binde İlk Getirdikleri Gün Kullandım Falan Oto Pazarındalardı Gördüm. Sonra Tekrar Bindik Arabaya Bir Baktım 60 Binde Dedim Ne Yaptınız Falan Km Düşürmüşler Satmaya Çalışıyorlar!! Dedim Size Hayırlı İşler Konuşmuyorum Şimdi O Kişiyle.

Geçen Sene Ocak Ayında Megane II 1.6 Benzinli Sportvay Modeli 8.000 Km Deydi Satışa Çıkardık Arabayı. 26 Milyar İstiyoruz Neyse Bi Adam Geldi Daha Önce Kazalı Arabayı Satmaya Çalışmışlar. adam geldi ben gösteriyorum aracı adama dedim bütün bakımları kartal asf yetkili servisinde yapıldı kazasız boyasız tertemiz araba. neyse akşam pederle konuşuyorlar adam dedi arabayı bayrampaşaya götürelim diyo orda ustası varmış babamında işleri yoğun oldugu için anadolu yakasında bir yere götürelim dedi. asf ye gidelim diyoruz yok senin tanıdıgın orası falan diyor.Babam Sonra satmıyorum Kardeşim sana araba falan dedi. adam dedi ki anladın benim arabayı yemiyeceğimi satmıyorum diyosun dimi şefersiz dedi. Peder Sövdü Saydı Kapattı Adamın Suratına Telefonuhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

sonra izmitten öğretmen aradı 3 gün sonra dedi aracı görmek istiyorum falan tamam dedik buyur gel. Arabanında Aküsü Biraz zayıftı Bastık Marşa Çalıştı sonra Stop Ettik Tekrar Bastık Marşa Adamda Yanımızda Çalışmadı Araba Neyse Şarj Ettik Falan Çalıştı. Hiç Şüphe Etmedi Araçtan asf ye gittik 300 milyon istedi bakmaya maltepeye gittik 100 lira mı ne istemişti heralde bakıyorlar arabaya usta dedi sıfır gibi Kesinlikle Kaçırma Hocam bu aracı dedi. Ertesi Gün Alıp Götürdühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : Berkayy

19. erkancakan82

erkancakan82 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Erkan ÇAKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA

Abi kuzenim icin araba baktigimi biliyorsunuz... bende pazar gunu araba pazarina gittim... guzel temiz bir 1.6 admire denk geldi.. sahibinin numarasini aldim baksin begensin diyede kuzenimi cagirdim... adam atladi geldi eskisehirden arabayi bugun SENTURKLER e goturduk... sahibi degisen boya yok tertemiz garaj arabasi demisti Arabanin sol kapi degismis tavan haricinde komple boyali cikti araba... ayrica radyatorde motora dogru normalden daha yakinmis usta ondende darbeli oldugunu soylediler... Allah sizi bildigi gibi yapsin dedim... hic sesini cikaramadi ne servis yetkililerine nede bize hic birsey demeden bindi arabasina cekti gitti... Allahindan bulsun... bugun ilan vermis sahibinden.com a bende sikayette bulundum... raporda yasam herseyi ilan hatalidir diye bildirdim... serefsizler...

20. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Erkan karaktersiz dolu ortalık.Şerefsiz hepsi.İnsanların alınteri ile biriktirdiği parasına göz koyuyorlar adiler

Bu Sayfayı Paylaş