Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Orjinal Yedek Parça hk.

'Hyundai Yedek Parça' forumunda Mesut tarafından 14 Haziran 2012 tarihinde açılan konu

1. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Arkadaşlar internet üzerinden Hyundai Marka araçların orjinal parçalarını satan güvenilir bir site biliyormusunuz? Epey bir alışverşi sitelerini inceledim fakat alışveriş yapan arkadaşın birisinden aldığım bilgide ürünlerin yine yan sanayi olduğunu yazmış..Örneğin jant kapağı... Yoksa hiç uğraşmayım direk Yetkili Hyundai servisi ilemi irtibata geçeyim ? Antayadaki Hyundai servisinde de bilmiyorum artık umarım bulabilirim. Emaile bile 1 haftada anca cevap veriyorlar :)) Ne diyim ben yinede iyi düşüneyim adamlar çok aşırı yoğun demekki... Zaten bu araç parçası yüzünden antalya baştan aşağı bi şanssızlık yeri...
    teşekkür ederim.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Serviste Sorun Zaten O Kadar Pahalı Değil. Aksarayda Üç Kağıtçılar 10 Lira Yan Sanayi Filtreye Alıyolar Serviste Orjinali 8 Lira.

Mesut bunu beğendi.
  3. Mesut

Mesut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Fırat
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    dediğiniz gibi eğerki orjinal parça alınacaksa en iyi seçim servisten başkası değil gibi gözüküyor... aynen bahsettiğiniz olaydaki gibi orjinal parça diye 2. veya 3.sınıf parça satıyor millet.
    teşekkür ederim.

4. emre1789

emre1789 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    emre karagöz
    walla servisten servise değişiyor demek o da. geçen gün termostat fan müşürü ile yağ müşürü sordum servis e . termostat a 48+ kdv fan müşürüne 53+kdv yağ müşürüne de 28+kdv dedi. ***Yasaklı*** otomotiv i aradım direk. dedim bunlar ne kadar tutar???

[TABLE="width: 684"]
    [TR]
    [TD="width: 48%"]Excel Termostat[/TD]
    [TD="width: 10%"]x 1[/TD]
    [TD="width: 20%"]25500-24000-H[/TD]
    [TD="width: 15%"]21,19 TL[/TD]
    [TD="width: 15%"][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 48%"]Excel Fan Müşürü[/TD]
    [TD="width: 20%"]25360-24001-H[/TD]
    [TD="width: 15%"]29,66 TL
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [TR]
    [TD="width: 48%"]Accent Yağ Müşürü / Yağ Basınç Sivici[/TD]
    [TD="width: 20%"]94750-21030-H[/TD]
    [TD="width: 15%"]16,95 TL[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    + kdv

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Baz alınacak ilk yer bence yetkili servistir, sonrasında dışarıda sormak daha iyidir. Tabi dışarıdan alınacaksa dahi orjinal parça ve orjinal açılmamış ambalajında olmalı.

6. hulusi

hulusi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ORJINAL ISTIYORSANIZ ***Yasaklı*** ***Yasaklı*** ***Yasaklı*** BASKADA ARAMAYIN

7. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ***Yasaklı***'dan da alırken dikkat edin bazen orjinal ürün olmayıp yada telefonda orjinal var diyip sonra stokta kalmayıp 1.kalitede olsa yan sanayi gönderiyolar bilginiz olsun
    ben telefonda orjinal iç kapı kolu istemiştim sipariş geldiğinde yan sanayi olduğu bariz belliydi

8. hulusi

hulusi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    AKPARDA ORJ VE YAN SAN URUNLER VAR EWT. SIZ ORJ ISTEYIN HATALI GONDERIM OLURSA GERI IADE EDERSINIZ. ZATEN AMBALAJINDA MOBES KIA HYUNDAI MOTORS YAZAR ANLARSINIZ.

9. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Evet arayınca geri gönderip orjinalini isteyebiliyorsunuz fakat eğer ellerinde yoksa benim gibi mecburen almış oluyorsunuz :)

10. hulusi

hulusi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    yanlız sunu da unutmayım akparda hmc garantısı yok yanı hyundaının resmı orj urunu ancak onun kalıte kontrolunden gecmıs urunlerı degıl bunlar orj olsa da yanı

11. Bu yazdığınız şöyle mümkün değil, eğer paketleme hatası yoksa kesinlikle müşterimize orjinal diye yan sanayi göndermeyiz. Yanlışlık varsa hemen düzeltelim.

12. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bu mesaj banaydı sanırım; Şöyle söyleyeyim yaklaşık 6 ay olacak bu olaya bir bakiyem kalmıştı ve onun yerine para iadesi değilde ürün almak istemiştim telefonda orj. denildi fakat 1.kalite yan sanayi ürün gelmişti. Yan sanayi ürün geldikden sonra aradım ve telefonda orj. olmadıgı söylendi bende tekrar kargoydu git geldi uğraşmamak için neyse dedim budur olay.

13. Telefonla bilgi verildiyse o önemli, takıldığım nokta şudur orjinal parça ile yan sanayi arasında az veya çok fiyat farkı var, orjinal deyip yan sanayi yollandığı zaman haksız bir kazanç oluşur, müşteriyi yanıltmış olursun v.b. her halükarda hiç bir tarafı hoş değil. Samimi açıklamalarınız için size teşekkür ederim.

14. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Tabi tabi parasal açıdan alacak verecek kalmasın diye hem ben hemde firma tarafından çok güzel konuşmalar olmuştu yalnız orada bir sorumlu vardı bir dahaki siparişinizde kargonuzu bedava yaparız demişti :) biraz uzamıstı benim siparişim çünkü :) Yarın motor kulağı bekliyorum kargo bedava sözünü umarım unutmamışsınızdır :)

15. CaSPeR

CaSPeR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    MERHABALAR
    Burada belirtmiş olduğunuz parçalar orjinal servis fiyatları aşağıdaki gibidir(yazdığınız parça numaralarına göre)
    excel termostat : 21,28 tl(kdv dahil)
    excel fan müşürü :79,56 tl(kdv dahil)
    accent yağ müşürü/yağ basınç sivici :28,37tl(kdv dahil)

16. emre1789

emre1789 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    emre karagöz
    o zaman servisten servise de fiyatlar değişiyor. fan müşürü kdv dahil 79,56 mı yazmışsınız yanlışlık yol değilmi ?

17. apollo

apollo Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ***Yasaklı*** diyorsunuzda geçen gün tampon sordum orjinal varmı diye ankaradaki şbden bana yan sanayinin olduğunu ve 80 tl olduğunu ve indirim yapamacaklarını telefonda söylediler ardından başkabir parçacı olan yaren (şaşmazda) aynısını ön arka 130 a aldım tayvan malı tam oturdu bilen bilir şeref otoda(kaportacı) hallettim gitti,akparın (yağ paketi )bazı kampanyaları hoş ancak başka parçacılarıda aramakta fayda görüyorum.

18. hulusi

hulusi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ewt arkadaslar ***Yasaklı*** yetkılılerıne seslenıyorUZ. cok guzel bır hzımet verıyorsunuz ama urun cesıtlılılıgınızı arttırın lufen orj yedek parca sayınız cok kısıtlı lutfen cesıtleme gonderın. ornegın orjınal baskı balata setı-trıger setı ıstıyoruz sıtenızde yok neden...

19. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    +1 en önemli parçalardan biri yok evet çok garip bende destekliyorum Baskı balata ve triger için

20. eren yavuz

eren yavuz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Eren Yavuz
    ben 1 kere akpardan fren balatası,mazot filtresi,polen ve hava filtresi istedim kapıda ödemeyle gönderdiler.Fren balatası ve mazot filtresi uymadı araçıma.msn den yazdım aldılar ürünleri geri.yerine para iadesi istemedim ben hava ve polen filtesi aldım 3 er tane:) Esnaf olarak güvenilirler ve mağdur etmediler bence.

Bu Sayfayı Paylaş