Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

orjinal ve yan sanayı z-rot farkı

'Süspansiyon & Direksiyon & Mekanik Sistemler Sorun' forumunda Deluxesurh tarafından 12 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. Deluxesurh

Deluxesurh Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    aracım sabit dururken direksiyonu sağa sola salladığımda tık tık diye bir ses geliyor ama çevirme esnasında sağa sola dönüşte ses yok. birde kasislerden geçerken aynı tık tık sesi hafifte olsa duyuluyor. bu takılan yan sanayi z rottan olabilir mi? orjinal ile yan sanayi bukadar ciddi fark ettirirmi araçta?

2. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Direksiyon epsli ise O ses direksiyon kutusundan geliyor aynı sorun bendede vardı tamir takım parçaları değişti düzeldi fakat bozuk yollardaki tıkırtı lokurtu patırtı sesler devam ediyor babamda getz dizel var ondada aynı sesler var baktım çözemiyoruö bu şekilde biniyorum

3. geoteacher

geoteacher Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    hf.gulte
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
  4. Deluxesurh

Deluxesurh Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    direksiyon kutusu olmadığına eminimm, çünki eski opel marka aracımda yaşadım direksiyon kutu sorununu ne berbat sestir bilirim. en ufak taşın üzernden geçsem direksiyon düşecek sanırdım. ama bu aracımda en bozuk yola giriyorum direksiyon da titreme falan yok ses gelmiyor. kutuda en ufak boşluk olsa bunu çok iyi anlardım. Aracımda EPS yok ben tamemen z rottan şüpheleniyorum. Parçacıya sordum orjnal için tanesine 40 TL dedi benim taktırdığım ise 15 TL idi

Bu Sayfayı Paylaş