Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Orjinal Teybe Yeni Hoparlörler

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda Murat1 tarafından 7 Temmuz 2011 tarihinde açılan konu

1. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Merhaba arkadaşlar, aracım donanım fakiri olduğundan, daha önce aracıma sony cd çalar aldım fakat, satmak zorunda kaldım, şimdi ise orjinal double şeklinde olan era cd çalarını aldım. Bildiğim üzere anfi vs. desteklemiyor. Orjinal olarak, öndeki 16 cm hoparlörleri değiştirmek, arkada boş olan 6x9 bölümüne de hoparlör almak istiyorum. Bu 2 yollu, 3 yollu olayını tam olarak anlayamadım, bu konuda beni aydınlatabilen olursa çok sevinirim. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...li-radyo-mp3-cd-calar-orjinal-47153353/detay/

Aracımda şuan takılı olan teybin türü bu :)

Düzenleyen : Murat1

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bazı hoparlörlerin ortasında daha küçük hoparlörler görürsünüz. daha tiz frekansları çıkartması için bulunurlar. daha kaliteli, frekansları boşluksuz hoparlörler ortaya çıkartırlar.
    örneğin en büyük dıştaki çember 200-2000 Hz frekansı çalıştırır, o çemberin ortasındaki bir küçük boy çember 1000-10000 Hz frekans çalıştırır, en küçük hoparlör de 5000-50000Hz frekans çalıştırır. (rakamlar tamamen temsilidir)
    bu sayede 200-50000Hz arası sesleri çıkartabilen bir hoparlör yapılır.
    1,2,3,4,5 yollu hoparlörler piyada bulunabilir.

Bu Sayfayı Paylaş