Arkadaslar era aracima 4×40 watt (max) cikislari olan hyundai A457U model yeni getzlerin teybi takilmis ve gecen gun kapi hoparlorune baktigimda komponent dosenmis oldugunu gordum. Onlerin performansi hosuma gitmiyor ben bu crosoveri iptal etsem hoparloru ve twiteri direk baglasam nasil olur sizce? Komponentin markasini bilmiyorum kapi icine gizlenmis. Arkalarda pioneer oval kolonlar var ve direk bagli sesi gayey guzel ama onler de cok az ses var. Ne tavsiye edersiniz? Komponent hoparlorler direk baglayinca verimli olur mu?
O teyip varken uğraşmak anlamsız kalır. Tavsiyem Pioneer markasından bütçene göre alacağın en ucuz teyb bile şimdiki sisteminden bariz farklar oluşturur. :RpS_thumbup:
Genel olarak teypten sikayetci degilim. Direksiyon kumandasi calisiyor is goruyor. Sadece ondeki komponentin crosoverini iptal etsem bisey degisirmi onu merak ediyorum tabi boyle bisey olabiliyorsa
aslında sana öyle geliyor kompenant hoparlörler Crosoverlari olmadan ve amfisiz hiç bi işe yaramaz direk teyp cıkısı baglamanız faydasız bi anfi ile beslerseniz sesin gercektende fark kazandıgını görürsünüz