accent era 1.6 expo platınyum bagaj içi lambası nasıl değiştirilir? arka tampon altı dipplast galiba adınıda bilmiyorum nerde yapılıyor bilgilendirseniz sevinirim çok soru sordum konuda oldugu gıbı pleksi plakayı orjınal plakaya yapabılırmıyız kesmeden plakayı
yeni çıkan kanununu okuyun cezası var eskiden o kadar umursamıyorlardı şimdi dikkate almaya başladılar .
haberim var okumuştum yazıyı ama ben orjınal plakamı takmak istiyorum sırf çerçevesi için şık duruyor
bende daha dün bir trafik polisine sordum iyi niyetli biriydi orjinal üzerine yapılan düzeltmeler de yasak artık demişti.
o zaman kendi halinde kalsın napalım ama pleksi gibi siyah parlak çerçeve satılan bir yer bulabilirmiyim
pleksi plakayı araştırdım yapana 100 bin lira yaptırana 10 bin lira dile kolay adamlar dukkanı kapatmıs baska iş peşindeler
Şimdi orjinal plaka harici yasak olunca APP biter ama normal plakalar için şık çözümler doğar diye umuyorum... İşte şık orjinal plakalık felan vs...
Para lazım devlete bi aralar modifiyeli araba yasak diyerek kuş ucurtmuyorlardi birazda bu pleksiye takarlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
orjinali guzel olsa orjınal olarak bırakırız cemıyetın verdıgı plaka o kadar guzelkı oto yıkamada tanzikle sokuldu soyuldu bu seferde okunmuyor dıye yıne ceza
aynı yazılısı olmasada cogu yerde hatta sıgortacılarda bıle var tekzende de gormustum ama duz sıyah yazısız servısıne sorarsan vardır ellerınde