Selam dostlar aracımın yedek orjinal kumandası ile ilgili ufak bir problemim oldu aracı aldığım günden beri yedek anahtar ve kumandayı kullanmadım velhasıl ihtiyaç olunca kullanayım dedim birde baktım hiçbir şekilde işlemiyor pili bitmiştir düşüncesi ile bir çilingire gittim dediler pil normal bırakın yarın dönüş yapalım 1 gün sonra gittim bu kumanda bozuk muhtemelen işlemcisi yanmış dediler yenisine 200 tl fiyat verdiler sustalı olarak.sadece kumandayada 150 tl .akşamına iş çıkışı farklı bir oto anahtarcıya uğradım bu tamir olmaz dendi 250 fiyat verildi yenisine 3. firmaya uğradım 175 tl fiyat aldım baktım olmayacak izmir servislerini aradım birisi anahtarlar kapalı sistem açamayız anahtar+kumanda siparişle maliyeti 583 tl dediler diğer servis 517 tl fiyat çekti daha sonra internetten rastgele çilingirleri aramaya koyuldum bana en yakın bucada bir çilingirle konuştum whatsapp tan kumandayı çekip atmamı istedi araç modeli sordu attım ben bunu tamir ederim dedi eğer bir ihtimal olmaz ise yenisi ortalama 150 civarı dedi.ok dedim araçla yakınımı yolladım 30 dk da halletmiş pil seviyesi 3 ün altına inmeyecek demiş düzgün çalışması için .50 tl ye tamir oldu 2 switch değişmiş .Böyle dürüst işini hakkıyla yapan esnafa denk geldiğim için sevindim kazandığı helal olsun son kuruşa kadar...uzun yazı oldu umarım dostlar bu tarz sıkıntı yaşayan olursa faydalanmak isteyen olur diye açtım konuyu faydam dokunursa ne mutlu GÖNÜL ÇİLİNGİR &IMMOBILIZER ANAHTAR Adres: Güven Mahallesi, Menderes Cd. 334 B, 35370 Buca/İzmir Çalışma saatleri: 7/24 Bugün açık · Telefon: 0536 610 31 23 Ömer Gönül