Herkese selam hyundai ailesi aracımı uzun zaman dır bu şekilde kullanıyorum yaylar soguk pres le basıldı jant lastik ölçüm 195.50.15. Araç keyifli olsada Ailem kalabalıklaştı için artık bu şekilde kullanmak zor oluyo orjinal teneke jant lastigim duruyo bu jantlarlamı yükselteyim yada eskilerimi takıyım presli yayları tekrar açtırırsam acaba sorun yaratırmı yeni takım yaymı almalıyım lütfen bana yardımcı olun fikirlerinize ihtiyacım var...
Yayları artık.emekli edin aç kapa işi çok tehlikeli D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
jantın et ve ofset degeride önemli iş sadece ebatla bitmiyor... sene 2015 halan yay presleten var yay presletmek kadar tehlikeli bir uygulama yoktur.
Jant lastik ten şikayetim yok sorun basık olması ve hlezyon ların sertleşmesi yayları aldım aracı yükselticem orjinal teneke jant larlamı yoksa 15 inç olan alışımlı jantlı yükseltiyim bunun hakkında fikir istedim bu arada 2010 da pireslendi 2015 degil
yanak inceldikçe de konforunuz azalır 195 55 15 i o yüzden tavsiye etmişlerdir size ayrıca eranın orijinal ölçüsü o dur.
Tavsiyeler için sagolun tavsiye olmak için sordum evet 185.65.14 teneke jant ve 195 55 15 alışımlı jantım var bi takım daha almak istemiyorum sorum şu 195 50 15 konforuna alıştım ama orjinal yayları takınca normalden fazla yükselcek bununla idere edeyimmi yoksa kötü bi görüntü olur diye 14 olan takımı mı geri takıyım bunun tavsiyesine ihtiyaım var
195 50 R15 ile lastik ve çamuluk arasında biraz açıklık göze gelir, görsel olarak rahatsız etmezse sorun yok.