İ30 2012 GD kasa aracım var. Biliyorsunuz beyaz ışık yasaklandı haberleri geçiyor. Araçta Photon h7 var. Bu modellerde fabrika çıkışı ışık rengini bilen var mı ?
Düşük donanım paketlerde halojen sarı ampül . Yüksek doanım paketlerde mercekli led veya xenon kullanım kılavuzunda yer verilir . Kullananlar daha iyi yanıt verecektir
Haberlerde “ Xenon beyaz far yasağından “ bahsediyor , ledler de aynı sınıfa girer mi , düzenleme nasıl olacak belli değil. Bir ara film yasağı denildi , çark edip bıraktılardı , piyasada elinde led far stoku olan satıcılar uygulamayı yumuşatabilirler. Çoğunluk araçlarda led far uygulaması var. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Orjinalde Xenon yoksa zaten bunu takmak çok zor ve araç muayeneden geçmiyor. Çünkü Xenon far olan araçlarda otomatik far yükseklik ayarı olması zorunlu. Beyaz far yasağı için muhtemelen kalitesiz led ampüller nedeniyle yapılıyor diye düşünüyorum.
Yurtdışından getirilmiş milyarlık aydınlatma malzemesi satıcının kullanıcının elinde kalacak , Xenon yasaklansa yeterli bence ; mevcut ledler bir kaç yılda ancak biter , ondan sonra ledlere de koysunlar yasağı , bir de şimdiki arabaların çoğunluğu beyaz ışık kullanıyor , polis bu far fabrikasyon mu sen mi taktırdın diye araştıracak. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kuşlar gece bir bakıyorsun fener alayı gibi geziyor , ön farlar tavşan avlayacak gibi süzülüyor yola , ilk kez led taktırdım arabama , orijinal halojen elbet en iyisi ama yeterli aydınlatma olmadığı gerekçesiyle lede geçmiştim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi