herkeze merhaba.. 2 gün önce lastikleri çapraz yaptırmak için lastikçiye gttim neyse adam söktü dedim sileyim şu jantların içini dısını sonra dikkatimi çekti adamlar çelik jantın kapağını bile plastikten yapmışlarr sonradan yuh bu kadarda olmaz diyip sitem ettim.. bunun maliyetinden kaçmaları çok canımı sıktı sytle paket fiyatı 35 bn tl çelik jantların göbekleri plastikmiş harbi ilginç geldi.. paylaşmak istedim..
resimde siyah yuvarlak kısım ile gösterdim .. her çıkarıp takıldığında ömrü kısalan bi parça içten tırnakları çok zayıf.
o kapağı pek umursama onuda çelik yapsalar bijonların gözükür o jantın bi aksesuarı o olmasaydı bijonlar dışardan gözükürdühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
abii onu çelik yapsalar nden bijonlar gözüksün o kapak plastik değilde krom veya çelik olcaktı demek istediğim bu..
alaşım jantın göbeğini de plastikten yapmışlarya helal olsun diyorum. 2 tane ledi çok gören zihniyetin yeni bir alameti.
anlayan bi sen çıktın köksal abi.. 35 bin TL ye style paket alacan sonra plastik çıkcak adamların kaçtığına şeye bak ya gercekten ayıp.
eski CMS jantlarda bile o siyahla işaretlediginiz yer plastik ladaya 4 tane çelik jant almıştık CMS shoptan oralarının hepsi plastik ti
Olaya iyimser bakmaya çalışarak bende bir yorum yapmak istiyorum. Çelik jantın göbeğine plastik kapak konmasının nedeni, sıcak soğuk genleşme farkından veya herhangi bir kasise düşme durumuna karşı plastiğin daha az etkileniyor olması olabilir. Böylelikle düşme ihtimali daha az olduğundan plastik tercih ediliyor olabilir.
yanlış biliyorsunuz buyrun cms nin en basit jantı ve piyasada kişahinlern hemen hepsindebundan var... bunun ki plastik değil..
kesinlikle hyundai bu şekilde düşünüpte plastik yapayım dememiştir emin olabilirsiniz 2010 model eranın cam otomatiğine ışık koymayan..zihniyet bu iyimser bakamıyorm açıkçası..
Bence plastigede sukur. dedigin bigi 2 ledin hesabını yapan bir markanın onu plastik yapması bile cok iyi. Su da dedigim bişi; ne getz ne era nın en dolusuna cuvalla para vermem. essege altın semer de vursan essek essektir. o kadar para vermissiniz adamlar yine bi yerden calmıs.
aldıgımız jant buna benzer görüldügü üzere ortasındaki plastik kendimiz başında durarak taktırdıkbijonların görünmemesi için koyulan kücük kapakcık bunlaryakınınızdaki bi aracın jantlarına bakın bijonları dışarda degil gömülü ise dokunun plastik oldugunu anlıyacaksınız bijonları gömülü olan her araçtan bunlar var Düzenleyen : Serkan Örnek