Arkadaslar merhaba Aracim grandeur 3.3 v6 235 hp Aracimin orjinal bujisi ngk ifr5g11 Ama malesef bu buji sevislerde bile yok Ben ngk nin yetkili saticisini aradim Bana ngk nin platinyum 116cx modelini onerdi Bende yaptigim arastirmada ngk nin iridyum lpg no1 bujisinin uymlu oldugunu gordum ve yetkiliye bunu soyledim Ama o israrla 116cx in daha iyi olacagini soylrdi Sizce hangisini alayim Iridyum lpg no1 mi yoksa Platinyum 116cx imi alayim Fiyatlari ayni sayilir Tanesi 70 tl civari GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de iridyum lpg no1 e karar verdim Ama daha almadim Yarin insallah Biraz daha arastirayim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Kardeşim bu konuda tam vakıf değilim, ancak Serdar Bey'in tavsiyesi her zaman iridyum buji lehine olmuştur. Ki sizin Grandeur 3.3 V6. Bobinlere gelen akımı azalttığı için İridyum Buji tavsiyesine uymanız daha uygun olur. Hyundai Sonata NF 2.4 2006
Dediginixde haklisiniz Bende iridyumdan yanayim Ama yetkili satici kesinlikle 116cx platinyum u onerince ondan ikilemde kaldim GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçen yıl Hyundai Sonata NF yi alınca, Serdar Bey'e ulaştığımda İlk tavsiyesi iridyum buji. Sadece bi yazılım olayı kaldı,onu da cebimizde para görünce yaptıracağım İnşallah Hyundai Sonata NF 2.4 2006
Benim sonata varken de serdar beyin tavsiyesi ile iridyum buji almistim Hatta mursel bey hala kullaniyor Omurleri uzun Ama ngk nin sitesinde de uygunlugunu goremeyince ondan cekindim acikcasi Mesela sonata da iridyumu uygun olarak gosteriyordu ve yaziyordu GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah Kardeşim. İridyum Bujide farkı; araç viteste iken ışıkta durduğunuzda benzine göre biraz titreşimli idi. Ancak değiştirince bariz o fark ortadan kalktı. Yine de Serdar Bey görürse fikrini beyan edecektir. Hyundai Sonata NF 2.4 2006
Ngk buji lerinde made in ne yazmalı Örneğin benim aldıklarımda Madein france yazıyor orjinal olmama gibi bir durum varmıdır sahte falan...