Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Orjinal Aynaya Elektrikli Katlanır Ayna

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda panzer tarafından 7 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,995
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Araç Elantra ve bizim Mürsel'in aracı :)

Forumda çalışmaları ile ilgili bilgi var.
    Düzenleyen : Serdar

3. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    i30larda kendinden katlanır ayna var, bayram sonrası onun motorunu alıp deneyeceğim ben benim aynada. Sol taraftaki tuşlardan birisi boş şu ESP tuşunun olduğu kısımda. Oraya da açma kapama düğmesini koymayı düşünüyorum.

4. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    mürsel kardeş yardımcı olurmu aslında bedeli neyse versek benim için yaparmı ben beceriksizimdir bu konuda. :)

erçin arkadaşım benim için ciddi anlamda öncelikli bir şey.. senin aynalar olursa olmadı ben benim aynalarıda sana kargoyla yollatıyım benim aynlarıda yapalım .. bu arada motorun pek bir önemi olucağını sanmıyorum normal herhangi bir motor iş görür gibime geliyor..

mürsel arkadaş konuyu görürse daha detaylı ayrıntılı bilgi verir sanırsam üç gündür aynama birileri vuruyor ciddi uyuz oldum artık.. dünde bir geldim aynam dışa doğru biraz açılmışdı elime yerine ittim..

5. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Elektronik konusunda çok başarılı değilimdir o yüzden yine araçla aynı marka olursa çok daha rahat ederim diye düşünmüştüm ben. Daha rahat uyar içi falan diye düşündüm.

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    anladım bende elektrikçime sordum çok yoğunum dedi bir günde yapılıcak iş değil aynanı bırakman lazım dedi bir kaç günlüğüne dedi bir kaç günde aynasız gezilmez :)

7. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ha unutmadan sizin araç siyah mıydı ? Siyahsa ona göre sinyalli ayna vardı geçen gün gördüm. Aksesuar kısmında. Elektrikçiye bırakmak istemiyorum açıkası. En son dışarda takılmış bi Necvox navigasyon sistemi görmüştüm bi Fluencede, aracın kartındaki farları açma tuşuna basınca navigasyon da çalışıyordu.

8. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet benim araç siyah. fiyatı neydi acaba..

benim elektirkçi iyidir sağlam adamdır adama Q7 porscheler range roverlar falan geliyor

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Fiyatını konuşurum ben kendime alacakmışım gibi :) Teki duruyordu da öbür tekini görmedim. Zaten aynanın tamamı değişmiyor, siyah plastik kısım sadece. Çok bişi tutacağını sanmıyorum açıkçası. İş ki öbür tekini de bulabileyim :) Hatta lazımsa bir de bagaj üstü lip duruyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben bi style plus i30da kendinden katlanan ayna görmüştüm bizim orada ama donanım listesinde otomatik katlanır ayna ibaresi göremedim acaba o da mı kendi yaptırdı diye düşünüyorum. Katlanır ayna şart ama.

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla o sinyalli kab olursa makul fiyata allah razı olsun derim .. benimde kesin bir kıyağım olur ilerki zamanda :) .. hatta sana ayna konusunda amerikadaki bir adamı bağlayabilirim :))

ayna şart üç dür vuruyorlar aynama hatta aynamda beyaz bir leke var incecik minik bir çizgi belliki beyaz bir araba geçerken sürtmüş geçen günde hafifden ileri gitmişdi artık arabamı vurmuş insanmı geçerken dokunmuş bilmiyorum ama aldığım günden beri bu bilmem kaçıncı oluyor.. yani ciddi anlamda şart..

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Pasta halleder o izi. Dediğim gibi bayram sonrası şirkete gider gitmez sorarım ayna işini. İç dikiz aynası değil de şu katlanır aynalarda bayağı yardımcı oluruz birbirimize diye düşünüyorum.

12. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    pastayla çıkar biliyorum olay devamlı bu tür şeylerin olması o elektrikli kapanır ayna olsa ben onu uzakdan kumandaya bağlıycam zaten anahtarın üstündeki kapamaya basdım mı aynalar kapanıcak.. arabaya yaklaşırken açma tuşuna basdım mı aynalar açılıcak..

bende bayram bitsin bir 10 gün çok yoğunum ayın 19 20 si gibi rahatlıycam o sıra maslak sanayiye gidip farlara xenonları far sensörünü falan halletmeye çalışıcam.. bu katlanır aynanında üstüne gidicem birde ayna kaldırma olayı var carubdan denemelik bir tane cam kaldırma sipariş vericem bakdım cam hem inip hem kalkıyor isteidiğimiz gibi ikinciyide sipariş vericem :) yani 20 sinden sonra çok iş var anlıycağın :)

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu arada ufak bi sıkıntı var, sizin de orta ayna almanız lazım. Otomatik far sensörünün alıcısı yani sensörü orta ayna üzerinde. O ayna açma kapama olayı tam benim istediğim gibi.

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    valla servise götürücem eğer öyleyse en azından şu kolu taktırıyım sonra aynayı alırım :))

15. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kol da bi işe yaramayacak ki o zaman. Boş kalacak o switch. Aynanın arkasında sensör var bende, bu homelinkli ayna sizin de işinize yarar aslında. Hem karartmalı hem far sensörlü hem homelinkli hem pusulalı. İyice sardım ben bu homelink olayına :D

16. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben almam demedimde cidden çok pahalı ama :) 150 dolar ayna altı üstü ayna 70-80 dolara fitim de 150 ve üstü biraz fazla gibime geliyor.

Düzenleyen : panzer

17. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sensörlü ayna için bi fiyat alayım ben, bendekinin aynısı için. TR fiyatıyla karşılaştırdığınızda siz de benim gibi düşüneceksiniz :)

18. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet sensörlü bunlar. Hatta bir de Temp Display demiş, o zaman dışarıdaki sıcaklığı da gösteriyor bunlar.

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    buda ibr garip adamlar 06-10 azera/sonata demişler aşağıda aracınızın modeline uyuyormu seçeneği var sonata 2006 diyorum bu ürün sizin araca uygun değildir diyor.

Bu Sayfayı Paylaş