iyi geceler arkadaşlar bugün 2009 dizel era aldım ,aracı teslim aldıktan sonra farkettim teyp in farları açınca tuş takımının ışıkları yanıyor ama ekranın ışıkları yanmıyor acaba arızalımıdır yoksa ekran ışığı kapatılıp açılma seçeneği varmıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Parkları veya farları açtığınızda gösterge,direksiyon kumandası, teyp, kalorifer oraların ışıklarının yanması gerekiyor.Gösterge ışıkları yanmıyorsa bir sorun vardır.
saydıklarının hepsi yanıyorhatta tuşların ışıklarıda yanıyor ama ekran yanmıyoracaba ayarlarından mı kaynaklanıyor,sağolasın
ayarlarından olduğunu sanmıyorum. daha doğrusu öyle bir ayarı olduğunu sanmıyorum. lcd ekranı aydınlatan büyük ihtimal arkasında smd ledler vardır. teybin içi açılıp kontrol edilebilir. arızalıysa smd ledler değiştirilir.
BENIMDE ELEKTIKLI CAM DUGMELERININ ISIKLARI YANMIYOR.CAKMAKLIKTA YANMIYOR.NE YAPMAM LAZIM.ACABA SIGORTAMI PATLAMIS OLABILIR
Kardeş bu konu eskidi artık çok tartışıldı! Cam açma düğmelerinin sadece şoför camı düğmesi ışıklı yani led var diğerlerinde yeri hazır fakat fabika maliyetten kısıyor çakmaklık ışığı dahil aynı durumda. Dilerseniz aratma yapın.