Kolay degil. yetenegin ve kulaginin olmasi lazim.Giris icin gecici bir heves degil devam ederim diyorsan yamaha a300 tr tavsiye edilir. HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Bir enstroman sahibi olmak çalmak çok güzel. Bende bağlamaya karşı bir zaaflık var çok seviyorum bağlamayı yıllardır eğitimini almak için hep niyetleniyorum bağlamayı da aldım hatta(180 tl)kısa sap olandan ama bir türlü başlayamadım en son niyetlendiğimde kursu bile ayarladım aylık 80 tl ye ama yine hevesim kursağımda kaldı gitmek nasip olmadı (( ((( Bağlamanın şimdiki halini soracak olursanız durum içler acısı kalın tel bam teli sanırım o hariç hepsi kırık yatıyor. Anladımki bağlama ile rack yapılmıyormuş
enstruman çalmak oldukça zor hele hele akort yapmasını bilmiyorsan yada akort gerektirmeyen ensruman çalmayı bilmiyorsan gerçekten iş baya zor bende baglama kursuna gittim kursta hoca tamam güzel gidiyon diyor fakat baglamanın akordu ortam degişince o sesi veremiyorsun hele helede akort yapayı bilmiyorsan iştah kalmıyor yani ben evde dersime çalışmak için akort yapmayı bilmediğim için beceremedim sonrada pes ettim
Akortu makortu da öğretir heralde hoca öğretmezse zaten o iş orda biter.Bu şey gibi araba alıp ta deposuna yakıt koymadan sürmeye çalışmak gibi. sen yine gitmiş başlamış denemişsin olmamış ben daha o yola girmedim bile ben yinede bir fırsatını bulup denicem.Denemeden hep içimde bir ukte kalacağına deneyeyimde olamazsa o zaman olmasın.
Ben hala gidiyorum hatta şimdi geldim bağlama kursundan ayda 30 tl (şubat 15 tl) temelden başladık bağlamayı 180 tl ye aldım isteyerek gittiğim içinde çabuk alıştım. Okulun Motor atölyesinde yapıyoruz kursu.
http://www.ucuzu.com/klavye-org-c1011/frisby/mq-5468-p113977086/ bunlardan güzel ses alabilirmiyiz çok ucuz
enstruman çalmak için ersinin de söylediği gibi müzik kulağı olması lazım yani duyduğunu enstrümandan çıkarabilmelisin. ben yaklaşık 15 yıldır uzun bağlama çalıyorum ama çaldığım parçaların notalarını bilmem. parmaklarım bulur kendisi doğru perdeleri. orgumda var aynı şekilde kulakla çalıyorum.hem hevesini alabileceğin hem kendini deneyebileceğin 150-250 arası JWIN ya da EVEREST marka çin malı 61 tuş orglar var. 350 liraya mediamarktta güzel bir YAMAHA görmüştüm o tür bişey de düşünebilirsin. ama o linkteki orgu alırsan müzik hayatın başlamadan biter :RpS_rolleyes: kötü enstruman seni soğutur keyif alamazsın.