Ee sonuç olarak yendi Orduspor tebrik ederiz ama tribündeki taraftar taraftar olmayı beceremiyor..Daha lige yeni çıkmış bir takımın taraftarı ligin en iyi takımlarından biriyle oynuyor güzelde oynuyor ama taraftar edebiyle sevinmek yerine misafir takıma küfür ediyor.Fatih TERİM'e küfür ediyor.Ne desem boş.
Bende oyunu diyorum.ordu güzel oynadı Galatasarayı yendi.Ama tribünleriniz sınıfta kaldı..52. dkda şov yapmak taraftarlık değil..
Geçen sene Ordu'daki Ordu - Fenerbahçe maçına gitmiştim.Maç 1-1 bitmişti.Emre Belözoğlu'nu sinirlendirip oyundan düşürmek için gol atana kadar Emre'ye de tüm stat küfür etmişlerdi.Ama bu sene GS'ye tepki göstermelerine şaşırdım.Ordu'da yoğun bir Galatasaray sempatisi vardır.Desteklenen takım Galatasaray'dır.
Onlar 2 sene önce Samsun lige çıkmaya çalışırken de Samsuna küfür edip stat da olay çıkarmışlardı.Bu senede Samsunla kardeş takım oldular
Ordusporu tebrik ederim , Anadolunun tüm takımları İstanbul takımlarını Bizans takımı olarak telaffuz ettiği için Bu Tip Şeyler normal Ankara takımlarının maçlarına az çok giderim hep böyledir bu .