1.6 lt. TURBO ECOTEC® 170 HP 6 İleri Active Select (Otomatik) 2.0 lt. CDTI ECOTEC 130 HP 6 İleri Active Select (Otomatik) Motorlar ile gelen Yeni İnsignia 75.476 TL ile Ülkemizde Satışa Sunuluyor ..
Kol dayamanın malzemesini geliştirdilerse sorun yok. Önceki kasada beni en çok o rahatsız ediyordu. Yıkamaya gelen araçlarda silerken falan çatır çutur sesler duyuyordum...
Gm Den mal almak tehlikeli.. Bence Gm urunu su anda pimi cekilmis bomba Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bindim buna inceledim baya motoru ve bi kac birsey disinca astra ile ayni benim icin buna o kadar para verip alacagima astra almak daha mantik isi bence HTC One cihazımdan gönderildi
Güzel alımlı çalımlı arabalar ama bir abimin bi lafı vardır. Opel'e bineceğime Mercedes'e binerim diye. masraf açtımı çok büyük masraf açıyor vs. der. kullanmış tecrübe etmiş değilim. ama alımlı olmasına alımlı ve güzel.
Astra nerde insignia nerde Allah aşkına bir söylermisin iç hacmi nerdeyse iki katı kadar Sony Xperia Z1 Cihazımdan Tapatalk PRO İle Gönderildi
hey gidi günler...96 vectra 2.0 cdx vardı ne giderdi ya insignia şekil olarak benim için hep bir adım önde oldu ama bu sefer daha bi farklı duruyor elektronik arızaları da olmasa omurluk alinir yani Galaxy ace den gönderildi
Nedense bu modeli sevemedim bir türlü. Bir önceki Vectra kasalar eski olmasına rağmen daha çok hoşuma gidiyor. Opel son yıllarda helede Türkiye pazarında kan kaybetmeye başladı. Tek satabildiği modeli Astra
arka koltuk yükseklik mesafesi çok az ben dik oturamıyordum arkada kafam tavana değiyordu. benim gözümde bir passat olamaz.
Bencede soyle birsey var alacagin araba ful olcak yada bi al model guzelse onun fulu olcak HTC One cihazımdan gönderildi
fulller ile boşları arası nereden baksan 10 lira oynuyor.en güzeli ikinci el. zaten benzin parasından şikayet eden kesimin 60 70 liralık arabaya binmelerine hayran oluyorum.
Aynen oyle ekmeyi yok yemege diye bi ata sozumuz var arkadasim var bu soze uyan gitti benzinli astra aldi bide 12 litre ortalama var HTC One cihazımdan gönderildi
2.el orta gelirli için herzaman iyidir.agır bakımı yapılmış bi araca binmek yüksek vergiler ödememek cok buyuk avantaj