iyigeceler hyundai club benim şöyle bir sorum olacak yaklaşık 5 yıldır aktif bir hyundai kullanıcısıyım çokta memnunum araçlarımdan araçlarımdan birincisi *2005 accent admire 1.3 (buz gri) **2008 accent era 1,4 team abs (gece mavi) şimdi ise üçüncü bir arç almam gerkiyor ve bir tanede buldum tek sorun hyundai olmaması bulduğum araç ise ; ***2000 model opel corsa1.4 16 v(sarı opak) araç donanım olark tatminkar geldi bana 1,4 16 v olması abs-klima-airbag olması ve kazası değişeni boyananı olmaması vs. yalnız dediğim gibi aracın opel olması Bu arachakkında bilgisi olanların bana yardımcı olmasını rica ediyorum nasıl bir araçtır kullanışlımıdır yedek parça ve bakımlarında fiyatları nasıldır 2,el piyasası nedir? teknik özellikler olarak nasıldır? kısacası siz degerli hyundai club forum kullanıcılarından bu aracla ilgili tam destek bilgi ve yardım istiyorum. saygılarımla... Erdem SARIKAYA
Araç kaç binde değişen falan varmı hyundai kadar ucuz yedek parça imkanı asla olamaz ama kalite ve konfor açısından iyidir... Düzenleyen : Mustafa ÖZKAN
ARAÇ 100000 KM DE tabi aracta yazan o ama herhangi bir km olayına gidilmişmidir yoksa orjinalmi bilmem hazır buna deginmişken km.nin gerçek kaçta oldugunu servisler harici nasıl ögrenebiliriz.arac eger servise gitmişse kaydı vardır ama gitmemişse soru işareti birde sormu oldugunuz duruma gelince kazası değişeni boynan yok bana söylenen Düzenleyen : cerkez_erdem
işyerinde bir arkadaşımın 2001 model tek kapı 1,4 corsasını mahallede yakın bir arkadaşıma aldık. yaklaşık 2 aydır kullanıyor çok memnun. önceki sahibi de memnundu araçtan borcundan dolayı sattı. corsanın tek bildiğim sorunu direksiyon kutusu problemi. yaklaşık 50-60 binde bir değişmesi gerekiyormuş, arkadaş değiştirmişti direksiyon kutusunu. araç orjinal 50000 km de bu arada. 13000 tl ye almıştı.
Köksal 2000 modeller eski kasa olması lazım.2001 modeller ile arasında çok fark var.Tamamen farklı iki araba. Bu arada fiyat hakkında bir yazı göremedim.Fiyatı nedir..?
opelin servisi bakımı yedek parçası pahalı biliyorsunuz ve opeller 10 yılı geçtimi sorun çıkarmaya başlıyorlar eniştemde uzay kasa 97 vectra vardı çok masraf çıkarıyordu sattı ancak araç araba pazarında 1 günde satıldı .
bizim vardı ikinci el almıştık 2001de 12 milyara 2000 model opel corsa 1.2 16 v klima airbag.2006 yılında 14milyara satmıştık ama sıfır hata boya yok çizik yok 40.000kmdeydi. opel çok güzel arabadır kalitedir konforludur yedek parça hyundai den az pahalı.mercedes opel ford hyundai kalite.
köksal bey 11.250 ye anlaştık sayılır daha aşagısı olurmu bilmem ama daha yukarısı zaten olmaz büütçem müsait degil birde bu araçlara sıralı sistem lpg takılıyormuş 1.4 16 v gls modellerine dogrumudur acaba
hayır 20000 ve üstü değil 6000 üstü buradaki çoğu kişi yıllık 10000 km yapamıyor.Hem lph hep kar demektir lpg yokken haftada 100 tl lik benzin yiyordu şimdi 100 tl lilk gaz ile 1 ay gidiyor o sizin dediğiniz diesel ler için yıllık 15000 km üstü yapanlar için diesel tavsiye ediyorlar !! Düzenleyen : emre öğüt
Ben yıllık 6000 km yapıyorum İstanbul için öyle o iş demekki 50 tl lik benzinle 1 ay takılıyorum şehir içi. Yani bana pek gerekli değil.
şu anki aracımızı almadan önce listemizde olan bir araçtı..bizim için negatif yanı bagaj hacminin bize göre küçük kalması ve arka koltukta oturan kişinin bacak boyundan dolayı oluşabilecek sıkıntıydı.. LPG konusuna gelince şunu söyleyebilirim..eğer uzun süreli kullanım düşünülüyorsa takıldığı andan itibaren kâr yapar..eğer bu sistem kendini 20000 de amorti ediyorsa, yıllık 20000 yapan bir arkadaş yerine sistemi taktırdıktan sonra yılda 5000 yapan bir arkadaş 4 yılda sistemi amorti edebilir..yani tamamen kullanıcı tercihi
valla yıllık 20000 olmuyor ama 14000-17000 arası degişiyor mustafa bey... gerçi yıllık 5000 yapsam lpg yıne taktırırımda sadece sıralı sıstem oldugu dorumudur çünkü sıralı sistem daha çok işime gelir.teknolojisi gereği... pekı bu 1.4 16 valf corsa için önerceginiz lpg kiti varmı varsa hangisi ben atıker fast ve atıker multı fast kullandım 1.3 admirelerimde şimdi admirenın bırının yerıne era aldım onda da lovato var ama gonlum atıkerden yana sizin ve forumdakı dıger arkadaşlarımında fikrini almak isterim saygılarımla...
Opel Güzel Araçtır Arkadaşımda Var 2006 1.2 60 Binde Aldık Şu Anda 120 Binde Sorunsuz Lpg Kiti Derseniz En Yaygın Servis Olarak Atiker'i Tavsiye Ederim