Hyundai Çoşkun otoda ön tamponun far altında 20 cm lik bir kırıkla gittim. Tamir olmayacağını değişmesi gerektiğini söylediler. Maliyeti ne olacak dediğimde tampom 170TL Boyama sökme takma toplam 420TL fiyat çıkardılar. Yaptırmadan dışarda bir kaportacıya gittim Usta Tamiri boyası Sökme takma 100 TL ye hallederiz dedi. Bu konuda sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım.
İyi fiyat vermiş, ben geçen sene sattığım elantra'nın ön tamponunu 150 liraya boyatmıştım, tabii renk garantili.
Benim asıl öğrenmek istediğim servisin vermiş olduğu fiyat normalmi yoksa başka bir serviste daha uygun yaptırabilirmiyim. Veya tamponu muadil alıp dışarda bir kapartacıya yaptırmakmı daha makul. Beni kararsızlığa sokan durum yapılacak masrafın yarısını karşı tarafın sigortası ödeyecek tamir ettirip 100 lira vermek var yada serviste sıfırlatıp 420 olan servis ücretinin yarısı olan 210 tl yi ödemek var. Bu acıdan fikirlerizi almak istiyorum. servis ücreti çok fazla değilmi anadolu yakası daha uygun yapan servis olurmu?
Hiiiiçç gerek yok değişime.. ver 100 lira ustaya olsun bitsin.. yada 50 liraya temiz çıkma tampon al, ver boyacıya 100 liraya boyasın 150 tl ye mal olur